Ацетил Л-карнитин – Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

100 %

Ацетил Л-карнитин је облик карнитина који се лако апсорбује и једна је од популарних материја за сагоревање масти. Та аминокиселина природно се налази у организму, где учествује у преносу масних киселина (масти) у митохондрије, у којима се масти троше за енергију. Једна капсула садржи 500 мг тог иновативног облика карнитина, који је уједно и један од ноотропика.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Ацетил Л-карнитин је облик карнитина који се лако апсорбује и употребљава као природно средство за сагоревање масти или ноотропик

Ацетил Л-карнитин је облик карнитина који се лако апсорбује. Та се материја налази у свакој телесној ћелији, где обезбеђује пренос масних киселина у митохондрије. Тамо сагорева и претвара се у енергију, којом се тело служи за своје потребе. Једна капсула садржи 500 мг те популарне материје за сагоревање масти, коју употребљавају и спортисти који тренирају издржљивост (бициклисти, триатлонци) и спортисти који тренирају снагу. Ацетил Л-карнитин такође је један од ноотропика, материје које се употребљавају за повећање когнитивне ефикасности. Тај облик карнитина може доћи до мозга, где има широк распон дејства.

          

Ацетил Л-карнитин и његове предности

  • облик Л-карнитина који се лако апсорбује
  • садржи 500 мг ацетил Л-карнитина у једној капсули
  • чиста природна формула
  • без вештачког конзерванса
  • популарно средство за сагоревање масти
  • спада међу ноотропике

 

Састав

Н-ацетил-Л-карнитин HCL, микрокристална целулоза, малтодекстрин, карбоксиметилцелулоза, натријум скробни гликолат, ПВП К-30, магнезијум стеарат, силицијум диоксид, премазано HPMC-ом.

     

Препоручена употреба

Данима без тренинга, узимајте 3 таблете током дана. Данима тренинга, узимајте 4 таблете дневно, од којих 2 пре тренинга.

      

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (3 таблете)
Енергетска вредност 0 kJ / 0 кцал
Масти 0 г
од чега засићене масне киселине 0 г
Угљени хидрати 0 г
од чега шећери 0 г
Протеини 0 г
Со 0 г
Аминокиселине1 порција (3 таблете)
Ацетил Л-карнитин 1500 мг
    

Упозорење

Овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувајте на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу