Superior Amino 2222 - Optimum Nutrition

ПроизвођачOptimum Nutrition

0
0 %

Superior Amino 2222 су аминокиселине у таблетама, које садрже чак 2222 мг (20 разних врста) аминокиселина. Нуде цели спектар есенцијалних, условно есенцијалних и неесенцијалних аминокиселина. Додатно, садрже Л-орнитин и Л-карнитин. Побољшавају регенерацију и раст мишићне масе.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Superior Amino 2222: чак 2222 мг двадесет врста аминокиселина

Superior Amino 2222 нуде цели спектар есенцијалних, условно есенцијалних и неесенцијалних аминокиселина, добијених од смесе изолованих, концентрисаних и хидролизованих извора протеина. Додатно, садрже Л-орнитин и Л-карнитин.

  Аминокиселине Superior Amino 2222 - Optimum Nutrition


Амнокиселине су потребне за људски организам. Спортисти и професионалци могу профитирати од допуне аминокиселина пре свега зато, јер им помажу код регенерације, раста и развоја мишићног ткива. Организам производи посредством асимилације аминокиселина више од 50 000 протеина и 15 000 ензима. Аминокиселине су одговорне не само за производњу свих ензима у телу (укључујући пробавне ензиме), али имају главну улогу код нормализовања расположења, концентрације, агресивности, пажње, сна и либида. Протеин се након конзумације раздвоји на аминокиселине. Затим појединачне аминокиселине служе за стварање потребних протеина и ензима. Пробавни ензими разграђују беланчевине, које човек конзумира, на аминокиселине.

 

Superior Amino 2222 и њихове предности:

  • помажу код раста и регенерације мишићне масе
  • садрже 2222 мг аминокиселина
  • нуде 20 разних врста аминокиселина
  • садрже Л-карнитин и Л-орнитин

 

Састав

Смеса беланчевина (сушена сурутка, протеински концентрат од сурутке, изолат протеина од соје, пептиди од сурутке), кроскармелоза натријума, микронизована смеса аминокиселина (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-валин, Л-глутамин, Л-аргинин), силика лецитин, комплекс ензима (амилаза, протеаза, целулаза, лактаза, липаза).

 

Дозирање

Узимајте 1 таблету пре јела, а затим опет пре и после тренинга. Superior Amino 2222 таблете су велике и могуће је да ће Вам стварати проблеме с гутањем. Зато узимајте с већом количином воде.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза(2 tab)
Калорије 15 kcal
Беланчевине 2 g
Угљени хидрати 2 g
Масти 0 g
Натријум 40 mg
Есенцијалне аминокиселине
Триптофан 40 mg
Валин 130 mg
Треонин 109 mg
Изолеуцин 130 mg
Леуцин 240 mg
Лизин 159 mg
Фенилаланин 89 mg
Метионин 40 mg
Есловно есенцијалне аминокиселине
Аргинин 120 mg
Цистин 30 mg
Тирозин 70 mg
Хистидин 40 mg
Пролин 130 mg
Глутамин 388 mg
Неесенцијалне аминокиселине
Аспарагинска киселина 239 mg
Серин 100 mg
Глицин 69 mg
Аланин 99 mg

 

Упозорење

Чувајте ван домашаја мале деце. Није погодно за труднице и дојиље и за децу млађим од 15 година. Одређена препоручена дневна доза се не сме прекорачити. Не сме се користити као замена разноврсне исхране.

Информација за алергичаре: Садржи млеко и соју (лецитин).

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу