Ashwagandha + Guarana 30 kaps - All Nutrition

ПроизвођачAll Nutrition

0
0 %

Ashwagandha + Guarana је препарат који садржи екстракт гуаране и корена индијског гинсенга (Ashwagandha) намењен физички активним особама, спортистима и свима онима којима треба сигуран извор енергије. Према томе, повећава отпорност на стрес, побољшава расположење и благостање, смањује ниво кортизола те потпомаже меморију и концентрацију.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Ashwagandha + Guarana - екстракт гуаране и индијског гинсенга који снабдева енергијом, повећава отпорност на стрес, побољшава меморију, али и расположење

Ashwagandha + Guarana је препарат који садржи екстракт гуаране стандардизоване на 10% кофеина и екстракт корена индијског гинсенга (Ashwagandha). Додатак је намењен физички активним особама, спортистима и свима онима који требају сигуран извор енергије. Према томе, повећава отпорност на стрес, побољшава расположење и благостање, смањује ниво кортизола те потпомаже меморију и концентрацију.

 

Ashwagandha + Guarana - all nutrition

Ashwagandha + Guarana и његове предности

  • спој екстракта гуаране и екстракта корена индијског гинсенга
  • снабдева енергијом
  • повећава отпорност на стрес
  • побољшава расположење и благостање,
  • смањује ниво кортизола
  • потпомаже меморију и концентрацију
  • врло јаки адаптоген

 

Састав

Екстракт гуаране (Paulinia cupana) стандардизиран на 10% кофеина, екстракт индијског гинсенга (Withania somnifera), капсуле: желатина, агенс против згрудњавања - магнезијумове соли масних киселина, боја - титанијум диоксид

 

Дозирање

Узимајте једну капсулу дневно и попијте с довољном количином воде. Најбоље узимати с јелом.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капс)
Екстракт гуаране 200 mg
    од тога кофеин
20 mg
Екстракт индијског гинсенга 150 mg

 

Упозорење

Немојте узимати ако сте алергични на било који састојак лека. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Препарат није погодан за труднице и дојиље. Додаци исхрани не смеју се користити као замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Држите ван домашаја мале деце, на собној температури (15-25 °Ц), у затвореном паковању, на сувом месту. Заштитите од светлости и влаге.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу