ProbioTen - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

93 %

ProbioTen је функционални пробиотички комплекс са пребиотицима који брине о здравој цревној микрофлори. Ово је посебно важно за оптималну функцију варења и ефикасну апсорпцију хранљивих материја. Стога, да би се постигла максимална ефикасност, садржи 10 пробиотичких сојева са 10 милијарди ЦФУ (јединица које формирају колоније) и инулина. Ово последње служи као храна за ове корисне бактерије које живе на цревној мембрани. 

На стању
1.400,00din.~(11.94 €)
Опис

ProbioTen - ефикасан комплекс од 10 сојева пробиотика и инулина за оптимално варење

ProbioTen је ефикасан комплекс од 10 сојева пробиотика и пребиотика који доприносе оптималној функцији варења и ефикасној апсорпцији хранљивих материја. Долази у облику практичних капсула, а једна ефикасна порција садржи до 10 милијарди живих култура које помажу у одржавању здраве цревне микрофлоре.

 

Да би се побољшала укупна ефикасност производа, састојци укључују и пребиотичко влакно инулин. Промовише раст и активност корисних бактерија и на тај начин доприноси одржавању равнотеже у цревном микробиому. Ово је важно не само за правилно варење, већ и за апсорпцију хранљивих материја. Такође је блиско повезан са имунитетом, менталним здрављем, општим расположењем и функцијом мозга. Због тога је кључно водити рачуна о цревној микрофлори што је више могуће. Дијета богата пробиотицима или суплементација дијететским суплементима може помоћи. Међутим, дијететски суплементи су обично концентрисанији извор ових бактерија које подржавају здравље. 

 

ProbioTen садржи укупно 10 бактеријских сојева који садрже до 10 милијарди живих култура. То су сојеви Lactobacillus и Bifidobacterium који се могу похвалити низом корисних ефеката. Најчешће се користе за проблеме са варењем као што су надутост, надимање или мучнина.

 

Комплексан профил састојака ProbioTen-а такође ће бити користан у покрету, када узимате антибиотике, након конзумирања тешких оброка или током стресних времена. То је углавном зато што ови фактори могу негативно утицати на равнотежу цревне микрофлоре.

 

ProbioTen и његове предности

  • пробиотички комплекс обогаћен пребиотицима
  • садржи 10 пробиотичких сојева
  • једна порција има до 10 милијарди живих култура
  • извор пребиотичких влакана - инулин
  • садржи сојеве Lactobacillus и Bifidobacterium
  • долази у облику практичних капсула
  • корисно у покрету, када узимате антибиотике или током стресних времена

 

 

Састав

Inulin, средство против згрушавања (магнезијум стеарат), Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, желатинска капсула.

 

Препоручена употреба

Узмите 2 капсуле дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности2 капсуле
Инулин 50 mg
Bifidobacterium animalis lactis 2,5x109 CFU*
Lactobacillus plantarum 1,5x109 CFU*
Bifidobacterium breve 1x109 CFU*
Lactobacillus rhamnosus 1x109 CFU*
Lactobacillus casei 1x109 CFU*
Lactobacillus brevis 1x109 CFU*
Bifidobacterium bifidum 5x108 CFU*
Bifidobacterium infantis 5x108 CFU*
Bifidobacterium longum 5x108 CFU*
Lactobacillus acidophilus 5x108 CFU*

*CFU - јединице које формирају колоније.

 

Упозорење

Дијететски суплемент. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу, труднице и дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене93
Варијације производа
Питање о производу
Блог