BCAA - Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

0
0 %

BCAA садржи аминокиселине разгранатог ланца и то Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин. Те су аминокиселине есенцијалне, што значи да их наше тело не може само произвести. Због тога потребно је њихово редовито уношење путем хране или додатака исхрани. BCAA су важне за регенерацију мишића, а облик капсуле гарантује њихову једноставну конзумацију. 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

BCAA - аминокиселине разгранатог ланца за заштиту мишићне масе у практичним капсулама

BCAA садрже аминокиселине Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у погодној размери 2: 1: 1, што гарантује унос 1200 мг BCAA у једној дози. Те есенцијалне аминокиселине организам не може произвести само, зато их морамо узимати путем хране или додатака исхрани. Аминокиселине су основни блокови протеина који су главна компонента мишићног ткива. Конзумација BCAA није важна само за рекреативце већ и професионалце, који настоје побољшати регенерацију и заштиту мишићног ткива за време захтевних спортских перформанси. 

  

BCAA долази у облику практичних капсула, које ће олакшати дозирање и конзумацију. Све што требате је прогутати их водом, посебно пре тренинга, после тренинга или у било које доба дана.   

      

BCAA и његове предности  

  • 100% чист БЦАА
  • садржи Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери 2: 1: 1
  • садрже 1200 мг БЦАА по капсули
  • не садржи глутен и лактозу
  • не садржи вештачке боје ни конзервансе 
  • не садржи вештачке заслађиваче 
  • погодан за регенерацију и заштиту мишићне масе 
  • лако се конзумира захваљујући облику капсуле 

  

Састав 

Л-леуцин, Л-валин, Л-изолеуцин, говеђи желатин, средство за учвршћивање (малтодекстрин, микрокристална целулоза), средства против згрудњавања (силицијум диоксид, магнезијум стеарат). 

                  

Препоручена употреба 

Узимајте 2 капсуле дневно и пијте пуно воде. 

           

Таблица нутритивних вредности  

Профил аминокиселина 2 капсуле
Л-Леуцин 600 мг
Л-Валин 300 мг
Л-Изолеуцин 300 мг

               

Упозорење 

Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на хладном и сувм месту. Чувати ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. 

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу