Бета глукани са ImmunEnhancer™, Extra Strength – NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

Бета глукани са ImmunEnhancer™, Extra Strength садрже полисахариде из пивског квасца рода Saccharomyces cerevisiae. Они спадају међу корисна влакна која су важна за здраву пробаву. Штовише, садрже екстракт америчког ариша, који се тренутно истражује ради могућег позитивног ефекта на имунитет.

На стању
1.750,00din.~(14.92 €)
Опис

Бета глукани са ImmunEnhancer™, Extra Strength, садрже корисна влакна и екстракт ариша

Бета глукани са ImmunEnhancer™, Extra Strength, дизајнирани су за све људе који желе да ојачају свој имунитет, варење и опште здравље. На листи састојака наћи ћете бета-глукане из пивског квасца  Saccharomyces cerevisiae, који спада у полисахариде. Ово су корисна влакна која су генерално важна за правилно варење и метаболизам хранљивих материја. Због тога су међу људима популарни дијететски суплементи који садрже бета-глукан који побољшавају опште здравље и имунитет. Поред дијететских суплемената, бета-глукани се такође могу природно наћи у житарицама као што су овас и јечам. Са дневним уносом од 3 г из ових извора, такође можете помоћи у одржавању нормалног нивоа холестерола у крви.

                

Поред бета-глукана, производ садржи полисахариде високе молекуларне тежине из америчког ариша. Тренутно се истражује могуће позитивно дејство на систем самоодбране тела. То је један од разлога зашто се све чешће појављује у додацима исхрани. Комбинација бета-глукана и екстракта ариша намењена је свим људима који желе да максимално воде рачуна о свом имунолошком систему и укупном здрављу.

     

Бета глукани са ImmunEnhancer™, Extra Strength и њихове предности

  • садрже бета-глукане из пивског квасца, који је међу корисним влакнима
  • садрже екстракт ариша, који се истражује због могућих ефеката на имунитет
  • у облику практичних капсула
  • погодан за вегане

           

Састојци

Бета глукани, ImmunEnhancer, хипромелоза (целулозна капсула), микрокристална целулоза, силицијум диоксид и стеаринска киселина (биљни извор).

      

Препоручена употреба

Узмите 2 капсуле 1 до 3 пута дневно.

       

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција(2 капсуле)

Бета-1,3/1,6-Д-глукан у праху (одSaccharomyces cerevisiae)

500 mg      

ImmunEnhancer™ [Larch Arabinogalactan (Larix laricina)]

400 mg

      

Упозорење

Производ је намењен одраслима. Разговарајте са својим лекаром ако сте трудни/дојите, узимате лекове или имате здравствени проблем. Држати ван домашаја деце. У овом производу се могу појавити природне варијације у боји. Након отварања, чувајте на хладном и сувом месту.

Информације о алергенима: Није направљен од пшенице, глутена, соје, млека, јаја, рибе, шкољки или орашастих плодова. Произведен је у ГМП фабрици, која прерађује друге састојке који садрже ове алергене.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу