Citrulline Xtra - ActivLab

ПроизвођачActivlab

76 %

Citrulline Xtra садржи неесенцијалну аминокиселину л-цитрулин, која може побољшати издржљивост и перформансе снаге. Подржава производњу азотног оксида (НО) у организму, што резултује позитивним дејством на проток крви, посебно у активне мишиће. Они тако добијају више кисеоника и других хранљивих састојака потребних за побољшање спортских перформанси.

 

Nema na stanju
Очекивана цена 1.350,00din.

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Citrulin Xtra - подстиче производњу азотног оксида (НО), који проширује крвне судове и повећава проток крви у мишићима 

Citrulline Xtra садржи 3 000 мг неесенцијалне аминокиселине л-цитрулин у једној дози, која има веома корисна дејства на људски организам. Има позитивно дејство и на снабдевање организма крвљу и повећава њен проток, посебно у активне мишиће. Као резултат тога, у мишићне ћелије долази више кисеоника и других хранљивих састојака, које су потребне за побољшање спортских перформанси. То је углавном због чињенице да цитрулин повећава производњу азотног оксида (НО) у организму, који је одговоран за све горе наведене бенефите. Цитрулин такође може помоћи у регенерацији АТП-а, извора непосредне енергије. Веће залихе у организму повезане су са бољим спортским перформансама и одложеним умором.   
    

Citrulin Xtra и његове предности

  • побољшава циркулацију крви у организму и активним мишићима
  • снабдева ћелије мишића кисеоником и другим хранљивим састојцима
  • помаже у регенерацији АТП-а, може повећати снагу и одложити умор
  • садржи 3 г л-цитрулина по дози

    

Састав

Цитрулин малат, малтодекстрин, л-цитрулин, ароме, заслађивачи: ацесулфам К и сукралоза. 

   

Препоручена употреба   

Помешајте 6 г (1 мерицу) у шејкеру заједно са 250 мл воде. 

 

Таблица нутритивних вредности  

Нутритивне вредности1 доза (6 г)
Цитрулин 3000 мг 

   

Упозорење 

Додатак исхрани. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне употребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Може садржати глутен, соју и млечне производе.

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу