Beta Alanin – GymBeam

ПроизвођачGymBeam

90 %

Beta alanin је извор неесенцијалне аминокиселине бета аланин. Она је потребна за стварање карнозина који спречава стварање млечне киселине за време тренинга. Смањење млечне киселине има позитивно дејство на побољшање спортских перформанси и смањење умора. Производ је 100% чист бета аланин без адитива.

На стању
1.000,00din.~(8.53 €)
Опис

Beta alanin помаже у стварању карнозина који смањује умор и производњу млечне киселине

Beta alanin садржи неесенцијалну аминокиселину бета аланин која се природно налази у спектру бета аминокиселина. Бета аланин и Л-хистидин помажу у стварању карнозина који се складишти у мишићном ткиву. Карнозин доказано смањује закисељавање и смањује накупљање млечне киселине у мишићима, што резултује побољшаним спортским перформансама и смањеним укупним умором. То је непротеинска аминокиселина која се у организам уноси из исхране или додатака исхрани.

  

Бета Аланин – GymBeam

 

Beta alanin и његове предности

  • 100% чист бета аланин без адитива
  • доза садржи чак 1500 мг бета аланина
  • повећава производњу карнозина
  • спречава стварање млечне киселине у мишићима
  • погодан је и за спортове снаге и издржљивости

   

Састав

100% бета аланин. Производ не садржи непотребне адитиве, ознаке Е или конзервансе.

   

Дозирање

У један од наших шејкера сипајте 250-350 мл воде или воћног сока. Додајте 1,5 г производа, промућкајте и можете конзумирати. Узимајте 1-2 пута дневно.

   

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности у 100 г
Бета аланин 100 г

   

Упозорење

Додатак исхрани. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувајте на сувом месту, на температури до 25°Ц. Заштитите од срмзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Произвођач није одговоран за штету насталу услед неправилне употребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене92
Варијације производа
Питање о производу