Enigma 50 kaps - Dedicated

ПроизвођачDedicated Nutrition

0
0 %

Enigma je unikatni dodatak s jedinstvenim sastavom koji će vam pomoći da pobijedite sve prepreke! Jača sintezu mišićne mase, sprečava katabolizam, povećava razvoj snage i izdržljivosti. Uz to, osigurava još učinkovitiju redukciju masti, pridonosi učinkovitoj apsorpciji hranjivih tvari, poboljšanoj regeneraciji i značajno manjem osjećaju umora.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Enigma - jedinstveni dodatak koji podržava razvoj snage, izdržljivosti, poboljšava regeneraciju i pozitivno utječe i na sagorijevanje masti

Enigma je jedinstveni dodatak koji će vam pomoći da pobijedite sve prepreke! Jedinstveni sastav je najbolje rješenje za sve fizički aktivne ljude. Izvrstan je za jačanje tijela i odličnu pripremu za svako sljedeće vježbanje. Jača sintezu mišićne mase, sprečava katabolizam, povećava razvoj snage i izdržljivosti. Omogućit će vam da postignete još bolje rezultate! Ekstrakt zelenog čaja osigurava učinkovitiju redukciju masti i bolju zaštitu od antioksidansa, a ostali kemijski spojevi pridonose učinkovitoj apsorpciji hranjivih tvari, poboljšanoj regeneraciji i značajno manjem osjećaju umora.

 Enigma - Dedicated

 

Enigma i njezine prednosti

  • pomaže u izgradnji mišićne mase
  • pozitivno utječe na rast snage i izdržljivosti
  • pridonosi učinkovitijem sagorijevanju tjelesne masti
  • poboljšava regeneraciju
  • sprečava katabolizam
  • povećava apsorpciju hranjivih tvari

  

Doziranje

Uzmite 1 kapsulu ujutro prije doručka, a sljedeću nakon 6 sati na prazan želudac. Na dan treninga uzmite 2 kapsule 30 minuta prije treninga.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti     1 doza (1 kaps)

Ekstrakt zelenog čaja (standardiziran na 90% epikatehina)

335 mg
Ekstrakt zelenog čaja (standardiziran na 50% EGCG) 230 mg
Kvercetin 100 mg
Astragin® (ekstrakt Astragalus & Panax Notoginseng) 50 mg
Cocoa-Drol™ (ekstrakt kakaa) 25 mg
Bioperin® (ekstrakt crnog papra) 10 mg

 

Ostali sastojci

Magnezijev stearat, želatina, voda, bojilo: E129, E133.

 

Upozorenje

Nije pogodno za osobe mlađe od 18 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ne uzimajte dulje od osam uzastopnih tjedana. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako uzimate bilo kakve lijekove ili imate zdravstvene probleme. Žene ne bi trebale uzimati ovaj proizvod. Nemojte uzimati ako ste trudna, dojite ili pokušavate zatrudnjeti. Čuvajte ovaj proizvod i sve dodatke izvan dohvata djece.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу