Biosterol - Megabol

ПроизвођачMegabol

89 %

Biosterol је додатак исхрани који служи као природна замена за стероиде. Садржи сапонине, фитостероле и стероидне алкалоиде, захваљујући којима ћете постићи своје фитнес циљеве брже и ефикасније.


На стању
550,00din.~(4.69 €)
Опис

Biosterol је додатак исхрани који садржи сапонине,фитостероле и стероидне алкалоиде и служи као природна замена за стероиде

Biosterol је додатак исхрани најновије генерације „појачивача тестостерона“. Има високу учешће сапонина који ће Вас ефикасно приближити фитнес циљевима. У људском организму постоје метаболички путеви који су способни за биосинтезу стероидних састојака из сапонина. Сапонини су притом хемијски спојеви биљног порекла који мењају структуру цитоплазматских мембрана тако да су више пропусне за органске састојке. Истовремено се сапонини могу претворити у стероидне хормоне или парахормоне са анаболичким дејствима.

  Biosterol 36 капсула - Megabol

 

Због тога ће Вам уз уравнотежену исхрану патентована формула Biosterol помоћи да се изборите са напорним и интензивним тренинзима. Овај стимуланс тестостерона се треба узимати за време вежбања волумена и снаге јер управо тада требате повећати ниво тестостерона. Biosterol са великим садржајем стероидних сапонина идеалан је као природна замена за стероиде за спортисте. 

    

Biosterol и његове предности

  • природна замена за стероиде
  • садржи сапонине, фитостероле и стероидне алкалоиде
  • погодан за време тренинга волумена и тренинга снаге
  • подржава постизање фитнес циљева

    

Састав

Ефикасни састојци (екстракти): Nigellae fluidum, Capsici fluidum, Trigonellae fluidum, Myristicae liquidum, Glycyrhizate siccum, Cynarae fluidum.

                                                             

Дозирање

Узимајте 1-2 капсуле ујутро, након оброка. Biosterol би сте требали узимати свакодневно. Због стимулацијског дејства узимајте ово средство у распону од 18 сати. На дан тренинга узмите 1 капсулу уз последњи оброк пре тренинга. У случају узимања две капсуле дневно – узимајте два пута дневно после оброка.

                                     

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Сапонини 200 мг
Фитостероли 66 мг
Стероидни алкалоиди 0,25 мг

                                    

Упозорење

Узимање Biosterola није намењено нити прикладно за жене и особе млађе од 18 година!

Више информација
Оцене92
Варијације производа
Питање о производу