Комплекс Гвожђа - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

Комплекс Гвожђа је извор гвожђа, витамина Б12, фолне киселине, органске Кинеске анђелике и листа малине у облику таблета. Овај снажни комплекс гвожђа се ефикасно брине за функционисање имунолошког система, смањење умора, синтезу аминокиселина и производњу црвених крвних зрнаца.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Комплекс Гвожђа је спектар гвожђа, витамина Ц, Б12, фолне киселине, органске Кинеске анђелике и листа малине

Комплекс Гвожђа су таблете које садрже мешавину витамина Б12 и витамина Ц, као и фолне киселине, гвожђа, органске Кинеске анђелике и листа малине. Витамин Б12 је користан за функционисање имунолошког система, смањењу умора и исцрпљености, метаболизму хомоцистеина и производњу црвених крвних ћелија. Витамин Ц доприноси заштити ћелија од оксидативног стреса, повећава апсорпцију гвожђа, а уједно подржава регенерацију смањеног облика витамина Е. Осим тога, подржава оптималну производњу колагена и правилно функционисање крвних судова и функционисање нервног система.

 

Фолна киселина је корисна за раст плода за време трудноће и игра улогу у процесу деобе ћелија. Такође доприноси стварању крви и синтези аминокиселина. Гвожђе је минерал који доприноси когнитивним функцијама, стварању црвених крвних зрнаца и хемоглобина, као и правилном преносу кисеоника у организму. Део мешавине је и корен органске Кинеске анђелике (Angelica sinensis), која се користила у традиционалној кинеској медицини и лист малине. Таблете су погодне и за вегане. 

 

Комплекс Гвожђа и његове предности

  • садржи гвожђе, витамин Б12, Ц и фолну киселину
  • подржава функционисање имунолошког система
  • доприноси заштити ћелија од оксидативног стреса
  • повећава апсорпцију гвожђа
  • подржава функционисање крвних судова
  • доприноси стварању крви
  • подржава производњу црвених крвних зрнаца и хемоглобина
  • доприноси пријеносу кисеоника у организму
  • погодно и за вегане

 

Састав

Витамин Ц (као аскорбинска киселина), фолна киселина, гвожђе (од Ferrochel® гвожђаног бисглицината), органска Кинеска анђелика (Angelica sinensis) (млевено / корен), црвена малина (Rubus idaeus) (лист).

 

Друге компоненте

Целулоза, стеаринска киселина (биљни извор), натријум кроскармелоза, силика, магнезијум стеарат (биљни извор) и материјал за облагање.

 

Дозирање

Узимајте 1 таблету дневно уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 таблета)
Витамин Ц (као аскорбинска киселина) 50 мг
Фолна киселина 200 μг
Гвожђе (од Ferrochel® гвожђаног бисглицината) 27 мг
Органска Кинеска анђелика (Angelica sinensis) (млевено / корен) 100 мг
Црвена малина (Rubus idaeus) (лист) 100 мг

 

Упозорење

Само за одрасле особе. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Труднице/дојиље, особе које узимају лекове или имају здравствених проблема, пре узимања производа се требају консултовати са својим лекаром. Чувати ван домашаја деце.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу