L-Citrulline Malate - Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

100 %

L-Citrulline Malate је спој неесенцијалне аминокиселине л-цитрулин и јабучне киселине (малата) у добро растопљивом облику праха. То је најистраженији облик цитрулина везан за побољшање спортских перформанси.

 
Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

L-Citrulline Malate - ефикасна комбинација л-цитрулина и малата за бољи проток крви у мишићима

L-Citrulline Malate садржи ефикасну комбинацију неесенцијалних аминокиселина л-цитрулин и малата (соли јабучне киселине) за побољшање спортских перформанси. Аминокиселина Л-цитрулин прекурсор је аргинина који поспешује производњу азотног оксида (NO) у телу, што позитивно утиче на његову снабдевеност крвљу. Дакле, више хранљивих састојака и кисеоника може доћи до мишића који раде како би произвели енергију и максимално подржали спортске перформансе. Занимљиво је да се у исхрани ова аминокиселина налази у значајним количинама само у лубеници. Предност цитрулина у односу на аргинин је његова боља апсорпција и, у поређењу са истом количином допуњеног аргинина, много ефикасније повећава његову концентрацију у телу. Поред тога, малат (со јабучне киселине) на који је везан цитрулин може утицати на разградњу млечне киселине у мишићима, што је уско повезано са смањењем интензитета вежбања.

         

Овај додатак исхрани погодан је за све спортисте који траже средства за побољшање спортских перформанси као и стицање конкурентске предности. Спортисти усмерени на тренинге снаге, издржљивости, спринтери, тимски спортисти или љубитељи вежби високог интензитета (попут CrossFit-а) могу имати користи од његових предности. Једна порција производа садржи функционалну количину од 5 грама овог ергогеног споја у добро растопљивом облику праха.

        

L-Citrulline Malate и његове предности

  • 100 % цитрулин малат у добро растопљивом облику праха
  • садржи 5 г цитрулин малата по порцији
  • утиче на снабдевање тела и мишића крвљу
  • погодан за спортисте који раде на снази, издржљивости као и за тимске спортисте
      

Састав

100 % Л-цитрулин ДЛ-малат

 

Препоручена употреба

Помешајте 1 порцију (5 г) са водом у шејкеру, а идеално би било да га конзумирате 30 - 60 минута пре тренинга.

          

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (5 г)
Л-цитрулин ДЛ-малат  2:1 5 г

         

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати ван домашаја деце, на хладном и сувом месту.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу