Majica Born To Be Strong Black Gold - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

0
0 %

Majica Born to Be Strong u crnom izdanju sa zanimljivim dizajnom sigurno ne bi smjela nedostajati u vašoj sportskoj opremi. Namijenjena je muškarcima koji su “rođeni da budu jaki”. Garancija kvalitetnog materijala je 100% predprani pamuk koji ne uzrokuje alergijske reakcije prilikom znojenja, a zato ovu majicu možete nositi i na treningu.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Majica Born to Be Strong - za sve one koji slijede svoje ciljeve

Majica Born to Be Strong u crnoj boji sa zlatnim dizajnerskim natpisom namijenjena je jakim muškarcima koji se ne boje suočiti se sa izazovima na treningu ni u životu. Izvrstan materijal od 100% predpranog pamuka idealan je za vaš trening, ali malotko će odoljeti i njenom svakodnevnom nošenju. Savršeno pristaje svakom bodibilderu, sportašu ili powerlifteru koji uporno slijede svoje ciljeve i prepuste se snažnom treningu. Ako ste se i vi pronašli u natpisu  “Born to Be Strong” postanite već danas ponosni vlasnik ove majice.

 Majica Born To Be Strong Black Gold - GymBeam

Kome je namijenjena majica Born to Be Strong?

Majica je namijenjena svim jakim muškarcima koji biraju odjeću od kvalitetnih materijala kakav je 100% predprani pamuk, a ujedno im je stalo i da predstave svoju snagu sa stilom.


Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudnog koša  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Dužina  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Način održavanja majice?

Majicu perite okrenutu nopako na 30ºC, a u slučaju da je želite peglati, namjestite blagu temperaturu i nemojte peglati preko otiska. Majicu sušite u sušilici samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo jer se tako može stisnuti.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу