Majica GymVibes Navy - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

0
0 %

Majica GymVibes Navy će vas oraspoložiti za tu pravu valnu duljinu i motivirati za bolju izvedbu u teretani. Stilski dizajn majice ističe se u mornarsko plavoj boji, a za kvalitetu će se pobrinuti 100%-tni pamuk. Majica će se savršeno prilagoditi vašoj figuri što ćete cijeniti prilikom vježbanja, ali i kod uobičajenog nošenja.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Majica GymVibes - majica s kojom ćete biti u izvrsnom raspoloženju za vježbanje i postizanje vaših ciljeva

Majica GymVibes Navy će vas najbolje oraspoložiti za vježbanje i istovremeno motivirati za bolju izvedbu. Kvalitetni materijal garantira 100%-tni pamuk, a stilski dizajn na mornarsko plavoj boji majice istaknut će natpis GymVibes .Majica ima sposobnost savršeno se prilagoditi vašoj figuri i istaknuti vaše teško razvijene mišiće. Odlična je za vježbanje, ali ali malo tko će joj odoljeti i kod uobičajenog nošenja. Uživajte u svojim trenutcima u teretani u potpunosti s majicom GymVibes!

 
Majica GymVibes Navy - GymBeam

 

Koju veličinu izabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina preko prsa 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Dužina 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

  

Kako se brinuti za majicu?

Majicu perite naopako na temperaturi od 30ºC, a u slučaju da ju želite ispeglati, podesite si blagu temperaturu i ne peglajte naopako niti preko otiska. Osušite je u sušilici samo ako ju želite smanjiti, inače to ne preporučujemo jer se tako može skupiti.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу