Pink Care Package - BeastPink

ПроизвођачBeastPink

100 %

Pink Care Package садржи: Vita Pink 120 капсула, Colla Pink - Strawberry Lemonade, Hydrator 1,89 л BeastPink и Торбу String Bag White


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Pink Care Package - комбинација витамина,колагена,хидратора и торбе

Pink Care Package садржи: Vita Pink 120 капсула, Colla Pink - Strawberry Lemonade, Hydrator 1,89 л BeastPink и Торбу String Bag Whitе

 

VitaPink је додатак исхрани који у себи крије јединствену мешавину минерала, витамина и активних састојака. Дизајниран је посебно за жене како би задовољиле своју свакодневну потребу за храњивим састојцима. Подржава целокупно здравље и имунолошки систем а побринуће се и за то да ваша кожа, коса и нокти буду лепо нахрањени. Приуштите вашем телу све што му заиста треба.

 

Colla Pink је јединствени beauty напитак за жене, без шећера и масти којем је главни састојак премијски колаген. Обогаћен је хијалуронском киселином, екстрактом коштица грожђа, витаминима и минералима које ће се побринути за то да Ваша кожа, нокти и коса буду одлично нахрањени. Овај је производ једноставно „must have“ у фитнес и beauty опреми сваке жене!

 

Pink Care Package - BeastPink

 

Флаша Hydrator са запремнином од 1,89 л ће бити Ваш омиљени партнер на путевима или за време дугог и напорног тренинга. Цениће је сви спортисти који имају напорне тренинге и потребно им је допуњавати течности. Испод поклопца се налази заптивач, који спречава цурење. Практично држање и пијење из ње је обезбеђено обликованом ручком.

 

Торба String Bag White је пространа торба за раме једноставног и лепог дизајна. На њој се налази модеран лого BeastPink који ће представљати вашу јединственост и женственост. Употпуните свој outfit овим нежним комадом који ће вам послужити уз одећу и обућу за теретану или као практична торба за ваше слободно време.

 

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разнолику исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу