Climaqx Појасеви за вежбање

Појасеви за вежбање од произвођача Climaqx или фитнес појасеви служе за учвршћивање мишића језгра тела и стабилизацију извођења неких вежби. Требали би бити незаобилазни део спортске опреме сваког спортисте и дизача тегова који подиже велике тежине. Појас држи леђне мишиће и тако смањује могућност повреде и у исто време је ослонац трбушних мишићима и тако такође елиминише повреде, као што је на пример брух. Ову опрему за вежбање има већина најпреднијих спортиста, дизача тегова као и powerlifter-а.

 

 Прикажи више

Предности фитнес појаса

 • учвршћују трбушне и леђне мишиће
 • елиминишу повреде
 • помажу у повећању максималне тежине приликом тешких вежби као што су чучњеви или мртво дизање
 • убрзавају стање максималног затезања мишића
 • побољшавају укупну перформансу

 

 

Врсте појасева за вежбање

 

Појасеви за вежбање, Фитнес појасеви за дизање тегова(појасеви за дизање) и powerlifting

Појасеви за дизање служе за стабилизовање и фиксирање мишића средишта тела, често се називају и појасеви за вежбање. Израђен је од праве и отпорне коже или од еластичне вешстачке коже. Наравно, на тржишту постоје и у најлонској верзији или комбинација ових материјала. Захваљујући широком средишту обезбеђује бољу стабилизацију доњег дела леђа. Појасеви за дизање често имају попуњену унутрашњост и копчају се копчом или на чичак. Углавном се користи приликом дизања тегова, powerlifting-а и дизања тешких терета. Идеалан је за вежбе, као што су различите врсте чучњева, мтрво дизање или друге вежбе дизања.

 

Појас са оптерећењем за повећање телесне тежине

Појас са оптерећењем служи за повећање телесне тежине додатним теговима. Често је израђен од коже, најлона и увек је на крају ланац. Провуче се кроз тег, обично за колут, а затим се копча за други крај ремена. Ремен са оптерећењем ћете користити за вежбе на вратилу или разбоју.

 

Како одабрати одговарајућу величину фитнес појаса?

Приликом одабиру одговарајуће величине појаса битно је знати величину појаса. Увек мерите преко пупка, најбоље кројачким метром, али га никад немојте померати за време мерења. Појасеви су нумерисани на традиционалан начин, XS, S, M, L, XL i XXL. Довољно је погледати таблицу величина.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (11)
 2. MADMAX (5)
 3. CHIBA (3)
 4. Climaqx (1)
Color
 1. black (1)
Veličina
 1. S (1)
 2. M (1)
 3. L (1)
 4. XL (1)
Врста производа
Filtriraj po
 1. Фитнес каиш Gamechanger Black - Climaqx
  Фитнес каиш Gamechanger Black - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  3.590,00din.

1 Ставка