Ruksak za hranu Transporter Backpack Black - Fitmark

ПроизвођачFitmark

0
0 %

Transporter Backpack Black je praktični ruksak za teretanu ili za puta, koji će Vam izvrsno poslužiti kao prostor za pohranu. Ima veliku količinu pregradica – za Vaš laptop (17"), za odjeću, šejker s Vašim proteinom ili vodom i još mnogo drugin pogodnih pregradica. Proizveden je od kvalitetnog 1000D poliestera i ima kutiju SM za pohranu prehrane, sustav hlađenja i vrećicu za odjeću.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Transporter Backpack – praktičan ruksak za teretanu ili za puta, koji će Vam pružiti prostor za pohranu kutijica s prehranom, za odjeću, a čak i za laptop

Transporter Backpack Black je ruksak za teretanu, za pohranu prehrane ili za puta, koji će Vam izvrsno poslužiti kao prostor za pohranu. Ima veliku količinu pregradica – za Vaš laptop (17"), posebno za odjeću, za šejker s Vašim proteinom ili vodom i još mnogo drugih pogodnih pregradica za sve Vaše sitne stvarčice. Transporter Backpack  sadrži the box SM (gdje se nalaze dvije plastične kutijice za pohranu prehrane) – ova kutija se može izvaditi i koristiti samostalno. Proizveden je od 1000D poliestera i njegove dimenzije su 43,8 cm (visina) x 31,7 cm (širina) x 25,4 cm (dubina).

 

Transporter Backpack fitmark ruksak, ruksak za hranu


Što sve ruksak Transporter sadrži?

  • The BOX SM: 2 kutije za pohranu prehrane koje veoma dobro zaptivaju (BPA free), 2 gela za hlađenje (TSA testirani)
  • vrečića s natpisom Fitmark za prljavo rublje

 

Kako se brinuti o ruksaku?

Ruksak očistite vlažnom krpom po potrebi. Perite samo na ruke. Nemojte koristiti nikakva sredstva za čišćenje niti izbjeljivače. Materijal održavajte suh.

 

Dimenzije

Dimenzije (cm)Ruksak
Duljina 25.4
Širina 31,7
Visina 43,8
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу