Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Гел за загревање и хлађење - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

95 %

Гел за загревање и хлађење је практична врећица напуњена гелом која се може грејати или хладити према Вашим потребама. Грејано паковање има одлично дејство загревања, што ћете посебно ценити код укочених мишића или неугодних болова у леђима. Са друге стране, расхладно дејство врећице одлично је за убрзавање регенерације након повреда, смиривање мишића после напорног тренинга и смањења отока.

На стању
270,00din.~(2.30 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Гел за загревање и хлађење - практично паковање са расхладним, али и загревајућим дејством за регенерацију, опуштање мишића и ублажавање бола

Гел за загревање и хлађење је практични фитнес додатак који не би смео недостајати у Вашој спортској опреми. Паковање се може загрејати или охладити према Вашим потребама. Грејано паковање пружа ефикасно дејство загревања, што ћете посебно ценити код укочених мишића или неугодних болова у леђима. Са друге стране, ефекат хлађења одличан је за опоравак после повреда, али погодан је и за ублажавање болних мишића након захтевног тренинга. Такође га можете користити за смањење отока. За ефекат загревања, једноставно ставите паковање гела у топлу воду или микроталасну на неколико минута. За ефекат хлађења, препоручујемо да паковање ставите у замрзивач на неколико минута.

Међутим, гел кесица има и друге намене. Можете је ставити у термо торбу за храну да би ваша храна била топла или хладна.

 

Димензије

18x12 cm

Више информација
Оцене19
Варијације производа
Питање о производу