Сагоревач масти Hydroxycut Hardcore NEXT GEN - MuscleTech

ПроизвођачMuscleTech

93 %

Hydroxycut Next Gen је један од најјачих термогених сагоревача масти, замишљен је као подршка смањења масноћа у организму на бази термогенезе. Садржи процес од 5 фаза и препоручују га професионалци на подручју боди билдинга као што су на пример Jay Cutler, Darry Charles, David Henry, или Gustavo Badell.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Hydroxycut NEXT GEN: један од најјачих термогених сагоревача масти

Hydroxycut Next Gen је један од најјачих термогених сагореваза масти, користи се за смањење масноћа у организму. Hydroxycut NEXT GEN је заснован на принципу термогенезе, која води ка максималној ефикасности. Препоручују је најбољи професионалци на подручју боди билдинга. Производ ради на принципу мулти –платфорних технологија које су креирали научници тако да омогућавају стимулацију енизматичких реакција у оквиру термогенезе. Другим речима, овај јединствени производ на подручју боди билдинга садржи процес у 5 фаза. Проверено са стране професионалаца као што су Jay Cutler, Darry Charles, David Henry, Gustavo Badell, Johnnie Jackson и многи други. Сви са поверењем користе MuscleTech.

 Сагоревач масти Hydroxycut Hardcore NEXT GEN - MuscleTech

 

Hydroxycut Next Gen и његове погодности

  • научно је тестиран и проверен
  • пружа ултра-појачану термогенезу
  • ултра ефикасан сагоревач масти
  • повећава концентрацију
                       

Дозирање

Поједине толеранције се разликују. Будите сигурни да сте у свакој фази пре повећања дозе здравствено у реду. Конзумирајте 30 до 60 минута пре два највећа оброка у току дана (напр. доручак и ручак). Немојте узети више од 4 капсуле у временском периоду од 24 сата. Пијте бар 10 чаша воде дневно. Немојте конзумирати 5 сати пре спавања. За постизање најбољих резултата конзумирајте 60 дана у комбинацији са дијетом. Немојте конзумирати више од 8 недеља.

 

Таблица нутритивних вредности

 
Нутритивне вредности2 капс
Л-орнитин ХЦЛ 500 мг
Кофеин безводни 250 мг
Зелена кафа екстракт зрна (као Coffea canephora robusta) 200 мг
Екстракт ѕеленог чаја  (као Camellia sinensis) (list) 150 мг
Blue Skullcap екстракт(ako Scutellaria lateriflora) (korijen) 50 мг
Екстракт црвене жалфије  (као Salvia miltiorrhiza) (корен) 50 мг
Ђумбир (као Zingiber officinale) (корен) 40 мг

 

Упозорење

Није погодан за особе младе од 18 године! За време конзумације пијте довољно тезности и немојте прекорачити препоручену дневну дозу! Чувајте ван домашаја деце на сувом месту и на собној температури! Немојте користити у трудноћи и за време дојења,ако конзумирате лекове који садрже инхибитор моноамин (МАОИ), селективни инхибитор серотонина (ССРИ) или други производ који садржи стимулацијске супстанце! Производ садржи кофеин и зато га немојте комбиновати са другим производима који садржи кофеин или синефрин (нпр. кафа, чај, сода и друге додатке исхрани који садрже кофеин или фенилефрин)! Никада немојте конзумирати две дозе одједном и у кратком периоду! Неправилна конзуамција не побољшава резултате и не препоручује се! Пре конзумације саветујте се са лекаром да ли су вам поједини органи – и не само ови у доброј кондицији, срце, јетра или бубрези, штитна жлезда, психичка обољења, проблеми са мокрење, висок притисак, дијабетес, аритмија срца, велики болови главе, увећана простата или катаракта. Консултација са лекаром је обавезна и у случају ако конзумирате лекове на рецепт или из слободне продаје. Пре него што почнете било какву дијету или тренинг, консултујте се са лекаром. У случају несвестице, болова главе, лупања срца или других симптома, прекините са конзумацијом и потражите лекара! Производ није замена богате и уравнотежене исхране! Потрошите до 3 месеца после отварања.

Више информација
Оцене23
Варијације производа
Питање о производу