ISO-XP - Applied Nutrition

ПроизвођачApplied Nutrition

0
60 %

Shred X Thermogenic Powder садржи мешавину од 8 пажљиво одабраних састојака за покретање сагоревања масти, 4 витамина и 2 одабране аминокиселине. Захваљујући витаминима Ц, Б3, Б6 и Б12, сагоревач масти такође доприноси смањењу умора и исцрпљености те правилном метаболизму важном за производњу енергије.

Out of stockОчекујемо6. 4. 2024.
Очекивана цена 4.690,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Shred X Thermogenic Powder - вишекомпонентни термогени сагоревач масти који подржава ваше фитнес циљеве

Shred X Thermogenic Powder је вишекомпонентни термогени сагоревач масти са пажљиво одабраном мешавином од 14 различитих састојака које подржавају ваше фитнес циљеве. У једној порцији добићете 3 грама л-карнитина, популарне састојке за потпору метаболизму масти у облику ацетил Л-карнитина и 1,5 грама бетаина који је повезан са ефикаснијом хидратацијом ћелија.Оптимална хидратација је важна како би телесни процеси могли да раде заједно у хармонији. Једна порција такође садржи 450 мг екстракта зеленог чаја са 95% полифенола, укључујући најпознатији епигалокатехин галат (ЕГЦГ) за поспешивање сагоревања масти и 200 мг безводног кофеина.То је најчешће коришћена супстанца на свету за подршку физичким и менталним перформансама. Постепено дејство кофеина гарантује се са 300 мг аминокиселине л-теанина. Са једном порцијом узимаћете и 30 мг Pro GBB ™, молекула који се у телу претвара у л-карнитин. Као резултат, ефекат л-карнитина је даље појачан.

       

Штавише, једна порција садржи 250 мг Gymnema sylvestris, индијске лијане са активним састојком у облику гимнамске киселине и гимнамасапонина који се проучавају у вези са подршком код сагоревања масти.
Садржани холин повезан је са подршком когнитивним способностима и концентрацијом, док не-есенцијалне аминокиселине тирозин и таурин обављају бројне биолошке функције.
Витамини Ц, Б3, Б6 и Б12 доприносе оптималном метаболизму важном за производњу енергије и смањењу исцрпљености и умора. Поред тога, витамин Ц је важан антиоксиданс који помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса.

        

Shred X Thermogenic Powder направљен је да подржи ваше фитнес циљеве, сагорева масноће и повећава вашу субјективну енергију. Производ најбоље делује у комбинацији са физичком активношћу.

Shred X Thermogenic Powder и његове предности

  • вишекомпонентни термогени сагоревач масти
  • садржи комплекс од 14 пажљиво одабраних састојака
  • садржи 228 мг кофеина по оброку (такође укључује кофеин из екстракта зеленог чаја)
  • витамини Б и Ц доприносе смањењу исцрпљености и умора
  • долази у инстантном, добро растворљивом облику
  • помаже у томе да се сагори нешто више калорија како током одмора тако и током вежбања

       

Састав

Ацетил Л-карнитин, анхидровани бетаин, лимунска киселина (регулатор киселости), витамин Ц (аскорбинска киселина), зелени чај 95% полифеноли, холин битартрат, Л-теанин, екстракт листа Gymnema Sylvestre (садржи 75% гимнемских киселина), таурин, Л -тирозин, натријум бикарбонат, безводни кофеин, природна арома, природна боја (цвекла), антикоагуланти: (силицијум диоксид, калцијум силикат), Breathe Easy® (арома), Pro GBB® (гама-бутиробетаин-етил естар ХЦЛ), сукралоза (заслађивач), витамин Б3 (никотинамид), витамин Б6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин Б12 (цијанокобаламин)

      

Препоручена употреба

Помешајте 1 мерицу (10 г) са 200 мл хладне воде и попијте отприлике 15 минута пре вјежбања.

       

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (10 g)
Енергетска вредности 4 kJ / 1 kcal
Масти 0 g
од којих засићене масти 0 g
Угљени хидрати 0 g
од којих шећери 0 g
Протеини 0 g
Со 0.3 g
Ацетил Л-карнитин 3 g
Анхидровани бетаин 1.5 g
Витамин Ц 1 g
Зелени чај 450 mg
Холин 300 mg
Л-теанин 300 mg
Gymnema Sylvestre 250 mg
Таурин 250 mg
Л-тирозин 250 mg
Безводни кофеин 200 mg
Pro GBB™ 30 mg
Витамин Б3 25 mg
Витамин Б6 5 mg
Витамин Б12 100 mcg

 

Упозорење

Ако сте млађи од 18 година, трудница или дојите, имате здравствених проблема или узимате лекове на рецепт, пре употребе овог производа обратите се квалификованом здравственом раднику или лекару. Производ садржи кофеин (228 мг по дози, укључујући кофеин из екстракта зеленог чаја). Овај се производ не сме користити у комбинацији са кофеином или стимулансима из других извора. Производ чувајте на хладном и сувом месту, изван дохвата деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Сваки састојак из ове серије подлеже строгом тестирању и испитивању забрањених супстанци у оквиру програма за надгледање пре производње. Коначни производи се затим производе и пакују у лабораторију акредитираном с ISO 22000, BRC, GMP и Халал цертификатом како би се спортистима осигурала највиши могући ниво сигурности.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу