Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Тренерка Flexin Grey - GymBeam

Произвођач: GymBeam Clothing
Процена:
91 %

Тренерка Flexin Grey је сива тренд тренерка за вежбање са суженим кројем, која комбинију функционалност и модне трендове. Оживите своју гардеробу овим свежим новим комадом са минималистичким дизајном и логом Gymbeam-а. Има џепове са обе стране, гумицу и пертлу у појасу коју је могуће затегнути по потреби. Покажите свима како сте напорно тренирали!

 
Посебна цена 2.600,00 din. Нормална цена 0,00 din.
Препоручена малопродајна цена
Delivery cost from 655.00 din.
БЕСПЛАТНО приликом куповине изнад. 8 000.00 din.

Тренд тренерка Flexin Grey са суженим кројем ће постати ваша омиљена тренерка за теретану али и за свакодневно ношење

Тренерка Flexin Grey је модерна фитнес тренерка из колекције GymBeam Clothing, која свакако не би требала да фали у вашој гардероби. Ова тренерка је апсолутни хит, било за тренирање или за свакодневно ношење. Има стил, минималистички дизајн са логом GymBeam-а и савршен крој који одлично показује сваку контуру ваших мишића. Покажите свима како сте напорно тренирали!

  Тренерка Flexin Grey - GymBeam

 Модел је висок 185 цм и носи величину XL.

Овај свежи нови комад ће да вас освоји дизајном и суженим кројем. Сива тренерка Flexin комбинује функционалност и модне трендове, изврсно пристаје и естетички је дизајнирана за сваку фигуру. С обе стране има џепове и добро ће вам служити и пертла у појасу на ластиж, коју је могуће затегнути. Уз то, направљена је од 20% полиестера и 80% памука на јединствени начин како би одржала ваше тело на оптималној температури током тренинга, и како би сте осећали максималну удобност и комфор, те померили ваше лимите на максимум. 


Овај потпуно нови комад вас освоја дизајном и суженим кројем. Сива тренерка Flexin комбинује функционалност и модне трендове, изврсно пристаје и естетички је дизајнирана за сваку фигуру. Са обе стране има џепове а добро ће вам послужити и пертла у појасу на гумици, коју је могуће затегнути по потреби. Уз то, направљена је од 20% полиестера и 80% памука на јединствени начин како би држала ваше тело на оптималној температури за време тренинга, уједно и како бисте осећали максималну удобност и комфор и померили вашу границу на максимум.

 

Коју величину одабрати?

ВличинаSMLXL
Обим струка (cm) 72 76 80 84
Обим кукова (cm) 96 100 104 108
Руб ногавице (cm) 24 26 28 30
Унутрашњи шав (cm) 70 71,5 73 74,5
Спољашњи шав (cm) 96 98 100 102

 

Како одржавати тренерку из колекције GymBeam Clothing?

Ова модерна тренерка не захтева неко посебно одржавање. Потребно је прати је на температури од 30°Ц, најидеалније изврнуту да би дуже времена изгледала као да је нова. Не гужва се, па је због тога не морате пеглати, али ако се убрајате међу педантније, препорука је пеглати их на благој температури. Немојте је пеглати преко штампе нити изврнуту наопако.

Оцене купаца

Тренерка Flexin Grey - GymBeam

Укупна оцена производа

91 %
91 %
Просек од 17 оцена
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Укупна Оцена

проверених купаца

100,0 %

Најкориснија позитивна оцена производа

Најкориснија негативна оцена производа

Све оцене Тренерка Flexin Grey - GymBeam

Write Your Own Review
Оцењујете:Тренерка Flexin Grey - GymBeam
Ваша оцена
Произведено у
Пакистан
Distributor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Врста производа
одећа
Сезоналност
seasonal
ean
13112
Број комада по палети
200 ком.
Број комада по паковању
200 ком.
Бруто тежина
0.41 kg
Дужина
28.00 cm
Ширина
5.00 cm
Висина
20.00 cm
Главна категорија

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Питања купаца.

Тренерка Flexin Grey - GymBeam

Напишите питање
Напишите одговор