ZMA - ActivLab

ПроизвођачActivlab

87 %

ZMA је комбинација цинка, магнезијума и витамина Б6 који повећавају излучивање тестостерона, либидо, подстичу функционисање неуролошког система, регулишу нивое метаболизма ћелија и повећавају квалитет сна. Ова сертификована формула минерала и витамина препоручује се сваком спортисти.

На стању
1.600,00din.~(13.64 €)
Опис

ZMA: сертификована комбинација цинка, магнезијума и витамина Б6

ZMA је синергијска комбинација цинка, магнезијума и витамина Б6 који побољшавају стандард анаболичких хормона (тестостерон, ИГФ-1) и повећавају снагу кроз тренинг снаге. Модерна формула у облику келата аминокиселина има најбољу биолошку доступност и ефикасност: повећава излучивање хормона, побољшава либидо, подстиче функционисање неуролошког система, регулише нивое метаболизма ћелија и побољшава квалитет сна.

 

Формула ZMA ,која се састоји од цинка, магнезијума и витамина Б6 најчешће се препоручује као додатак исхрани за спортисте приликом тренинга издржљивости. Ови састојци су синергијски и омогућују постизање природног, нормалног излучивања тестостерона. Свака од тих састојака има позитивно дејство на здравље што утиче на мишићну активност, неуролошки систем као и на метаболичке процесе који се дешавају у организму.

zma activlab

ZMA и њене предности

  • најбоља пробава захваљујући келатима аминокиселина
  • повећава излучивање тестостерона
  • максимализује резултате тренинга снаге
  • регулише брзину метаболизма
  • побољшава квалитет сна

 

Састав

Магнезијум бисглицинат, цинков бисглицинат, средство против згушњавања: магнезијумске соли масних киселина, витамин Б6 (пиридоксин хидрохлорид), омотач (желатин, боје: титанијум диоксид, индиго кармин). Може садржати трагове прерађевина млека, соје, пшенице, јаја, целера и сенфа.

 

Дозирање

Препоручена дневна доза – 3 капсуле. Користите између оброка или пре спавања.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности3 капсуле
Магнезијум 400 мг
Цинк 25 мг
Витамин Б6 10,5 мг

 

Упозорење

Чувати на сувом месту на температури која не прелази 25 ° Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Држати ван домашаја деце!

Упозорење о алергенима: Обрађено у погону који обрађује и производе као што су млеко, јаја, соја, пшеница, ракови, рибља маст, лешници и кикирики.

Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу