Аминокиселине Amino 1 Sport - MusclePharm

ПроизвођачMusclePharm

94 %

Amino 1 Sport је мешавина аминокиселина у слободном облику (укључујући и БЦАА) који делују синергично и електролита који помажу у сузбијању умора и бола у мишићима. Не садржи шећере и има само 5 калорија. Користи сваком спортисти који треба обезбедити регенерацију и хидратацију мишића за време и после тренинга. Одликује је изврсна растопљивост и брза апсорпција која обезбеђује брзо снабдевање потребним храњивим састојцима.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Amino 1 Sport је мешавина аминокиселина и електролита који обезбеђују хидратацију и регенерацију мишићне масе

Amino 1 Sport је препарат у праху који се користи после тренинга и садржи научно доказане ефикасне састојке, посебно је произведен за све спортисте који желе обезбедити регенерацију и хидратацију мишића за време и после тренинга. Мешавина аминокиселина и електролита која делује синергично помаже како би се сузбили умор и бол у мишићима. Амино 1 одликује одлична растопљивост и брза апсорпција која мишићима обезбеђује брзо снабдевање потребним храњивим састојцима. 

 Аминокиселине Amino 1 Sport - MusclePharm

ДОБИЈТЕ ВИШЕ ИЗ СВАКЕ КАПИ

AMINO 1 је одличан и потпуно савршен напитак за регенерацију и хидратацију који има одличан укус, направљен и намењен свим врстама спортиста. Не садржи шећер и има само 5 калорија. Комплексна формула која брзо упија, снабдева енергијом, побољшава издржљивост, изграђује мишиће, хидрира организам и регенерише већ за време тренинга. Организам преплављује аминокиселинама у слободном облику, инстант БЦАА и обезбеђује равнотежу електролита у организму.

 

ОБЕЗБЕДИ МАКСИМАЛНУ ЕФИКАСНОСТ ТРЕНИНГА

Доза AMINO 1 који се брзо апсорбује садржи више од 10 г аминокиселина, укључујући и БЦАА у размери 3:2:1. Подржава и продужава издржљивост и повећава ефикасност приликом изградње мишићне масе. Ублажава бол за време тренинга, снабдева хранљивим састојцима тачно она места која их највише требају и убрзава регенерацију. AMINO 1 је идеално средство којим се обезбеђује максимална ефикасност тренинга. Због свог састава, снаге и спектра ефеката, у својој категорији апсолутно нема конкуренцију.

 

СПОРТИСТИМА ТРЕБА ХИДРАТАЦИЈА

Научници компаније MusclePharm опремили су AMINO 1 јединственим саставом хидратације који максимализује апсорпцију храњивих састојака током свих фаза тренинга. Природни кокос у праху се због својих својстава сматра "супернамирницом". Нуди уравнотежену размеру електролита и минерала и значајно побољшава способност организма да апсорбује хранљиве састојке. Кокосов сок има сличну конзистенцију као крвна плазма, те се у последње време у спорту често користи као средство за ефикасну рехидратацију организма.

 
Аминокиселине Amino 1 Sport - MusclePharm


УБЛАЖАВАЊЕ БОЛА,БРЖИ ОПОРАВАК

Закаснели бол у мишићима проузрокован претходним напрезањем мишића ("повишена температура мишића", енгл. ДОМС) је уобичајена појава код свих љубитеља бодибилдинга и фитнеса. Проузрокован је повећаном мером разградње чисте мишићне масе и већом концентрацијом млечне киселине. Укоченост и бол у мишићима негативно утичу на ваш програм. Стручне студије доказују да су баш аминокиселине кључни суплементи за значајно ублажавање разградње мишића, а тиме и ублажавање даљег бола, што омогућава провођење више времена у теретани. Антиоксидативна својства цитрулин малата, Л-карнитина и Л-глицина такође имају значајан удео у томе да је AMINO 1 снажно и ефикасно средство у борби против повишене температуре мишића.

 

УМОР ТОКОМ ТРЕНИНГА

Када сте исцрпљени разлог томе није само преоптерећеност мишића. Удео у томе има и умор средњег нервног система и тзв. периферни умор. Аминокиселине у AMINO 1 стимулишу производњу сератотнина у мозгу и смањују вредности амонијака у крви. Л-глицин је неизбежан извор енергије приликом процеса у ћелији и ћелијским митохондријама.

 

ПАЖЊА,КОНЦЕНТРАЦИЈА,ЈАЧАЊЕ ЧУЛА

Циљ је био створити суплемент за тренинг који ће стимулисати менталне функције и концентрацију за време и након тренинга - без коришћења кофеина. Веза између аминокиселина и бистроће ума доказана је многим студијама. AMINO 1 ће вас покренути, што ће омогућити бољу концентрацију приликом испуњавања спортских задатака које сте себи поставили.

 

ОТПОРНОСТ,ИЗДРЖЉИВОСТ,ИЗГРАДЊА МИШИЋА

Група научника је обезбедила идеалне параметре формуле AMINO 1 за повећање брзине синтезе беланчевина а тиме и за убрзање развоја мишићног ткива за време и након тренинга. Аминокиселине које садржи у исто време коче и успоравају разградњу беланчевина чиме се омогућује дуже вежбање,а тиме и продуктивнија регенерација. Сваки спортиста мора бити сигуран да неће изгубити више него што ће добити. Способност аминокиселина у слободном облику и оних разгранатог ланца је спречити разградњу чисте мишићне масе а то је најбољи темељ, на којем се може даље градити.

 
Аминокиселине Amino 1 Sport - MusclePharm

 

ПЕРФОРМАНСЕ

Као и код других производа, MusclePharm је нашао идеалну размеру састојака који ће најбоље и најефективније деловати код спортиста, у овом случају код спортиста који су се потпуно посветили фитнесу и бодибилдингу. Такође су пронашли најпогоднији механизам за снабдевање и транспорт који гарантује потпуну апсорпцију и искористивост хранљивих састојака које садржи. Неопходно је извући апсолутни максимум из сваког гутљаја AMINO 1 који ће вам омогућити постизање најбољих могућих спортских перформанси и надмашити тренутне лимите.

 

Важан део формуле AMINO 1 су електролити - састојци који активирају мишиће, покрећу њихову активност, контролишу њихову контракцију. Контролишу читав низ телесних функција, брину се о томе да се сваки део процеса догоди у најидеалнијем тренутку. Код активних спортиста потребно је одржавати равнотежу електролита у организму. Електролити се губе знојењем. AMINO 1 садржи све есенцијалне електролите - калијум, магнезијум, фосфор, натријум и калцијум.

 

Amino 1 Sport и његове предности

  • повећава хидратацију мишића
  • побољшава перформансе и регенерацију
  • подржава раст и заштиту мишића
  • садржи електролите
  • транспарентан састав, без тајних мешавина

 

Дозирање

Узмите једну дозу (1 мерица = 14,2 г) са 200-400 мл хладне воде и конзумирајте пре, за време или након тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (fruit punch)   1 доза (14,2 г)
Калорије 5 кцал
Натријум (као натријум фосфат) 30 мг
Калијум (као калијум хидрогенфосфат) 70 мг
Угљени хидрати
0 г
   од тога шећери
0 г
Витамин Ц (као аскорбинска киселина) 300 мг
Витамин Б6 (као пиридоксин ХЦЛ) Витамин Б6 (као пиридоксин ХЦЛ) 30 мг
Фосфор (као натријум хидрогенфосфат, калијум хидрогенфосфат) 50 мг
Магнезијум (као магнезијум оксид) 210 мг
Cellular Energy & ATP Fueler
Аргинин АКГ 3 г
Таурин 1 г
БЦАА 3:1:2™
Л-леуцин 1,5 г
Л-валин 1 г
Л-изолеуцин 500 мг
Recovery Matrix
Л-глутамин 1 г
Л-аланин 1 г
Л-глицин 1 г
Amino Hydration System

Кокосова вода (Cocos nucifera)

200 мг

 

Остали састојци

Лимунска киселина, јабучна киселина, природне и вешстачке ароме, калцијум силикат, силицијум диоксид, сукралоза, калијум ацесулфам, воћни и сокови од поврћа (боје)..

 

Упозорење

Намирница намењена за посебну исхрану - погодна за спортисте. Чувајте ван домашаја деце! Није намењено деци, трудницама и дојиљама. Чувајте на сувом и тамном месту на температури од 5-25 степени Целзијуса. Након отварања искористите у року од 120 дана. Не садржи недозвољене састојке. Произвођач није одговоран за штету насталу неправилним коришћењем и складиштењем. У случају здравствених проблема, пре коришћења посаветујте се са лекаром.

Упозорење за алергичаре: Производ је произведен у фабрици где се обрађују млечни производи, соја и јаја, орашасти плодови и пшеница.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу