Пријава

Личности и инспирација

Ко је најбољи фудбалер свих времена? Нико други него легендарни Lionel Messi (Лионел Меси), који је дотакао фудбалски рај упркос проблемима из детињства.

Jean-Claude Van Damme (Жан-Клод Ван Дам) је акциони херој који је постао познат по својим легендарним ударцима при скоку и шпагама. Али да ли сте знали да се током живота борио и са биполарним поремећајем и дрогама? Упознајте његов живот пун преокрета.

Usain Bolt (Јусеин Болт) је харизматични спринтер који је задивио свет својом брзином. Оборио је неколико светских рекорда и освојио злато на три узастопне Олимпијске игре. Шта се налази иза његовог успеха?

Сигурно знате глумца који не користи дублере и спада међу најбоље холивудске звезде. Живот Тома Круза, његове вратоломије, исхрана и рутине тренинга приказани су у нашем чланку.

Stephanie Davis је успешна такмичарка у бикини фитнесу која се тренутно такође бави и модом. Како је изгледао њен план исхране и тренинга у време успеха на такмичењима?

Да ли сте љубитељ Michelle Lewin? Више од 13 милиона пратилаца прати ову краљицу друштвених мрежа на Инстаграму. Овако је изгледао њен пут до успеха.

Steven Seagal није само мастер борилачких вештина и херој акционих филмова. Прославио се и као музичар и неуспешан филмски редитељ. Упознајте његов животни пут и скандале који га прате.

Да ли знате ко је био најбољи пријатељ Арнолда Шварценегера? Франко Коломбо, наравно. У данашњем чланку осврнућемо се на његов живот, каријеру и достигнућа.