Личности и инспирација

Инспиришите се животном причом, исхраном и планом тренинга познатих личности и славних особа из света фитнеса. Повећајте своју мотивацију да постигнете своје циљеве.

Прикажи више Прикажи мање

Lionel Messi: дечак који је, према Марадони, заузео своје место у аргентинском фудбалу

Ко је најбољи фудбалер свих времена? Нико други него легендарни Lionel Messi (Лионел Меси), који је дотакао фудбалски рај упркос проблемима из детињства.

Read more >

Jean-Claude Van Damme: Акциони херој који је успео да се избори са зависношћу од дроге

Jean-Claude Van Damme (Жан-Клод Ван Дам) је акциони херој који је постао познат по својим легендарним ударцима при скоку и шпагама. Али да ли сте знали да се током живота борио и са биполарним поремећајем и дрогама? Упознајте његов живот пун преокрета.

Read more >

Usain Bolt: Јамајчански спринтер који је освојио цео свет својим наступима

Usain Bolt (Јусеин Болт) је харизматични спринтер који је задивио свет својом брзином. Оборио је неколико светских рекорда и освојио злато на три узастопне Олимпијске игре. Шта се налази иза његовог успеха?

Read more >

Том Круз: Легендарни холивудски глумац који наводно живи од 1200 кцал дневно

Сигурно знате глумца који не користи дублере и спада међу најбоље холивудске звезде. Живот Тома Круза, његове вратоломије, исхрана и рутине тренинга приказани су у нашем чланку.

Read more >

Stephanie Davis: Победница бикини фитнес такмичења, модел и аутор популарног плана тренинга

Stephanie Davis је успешна такмичарка у бикини фитнесу која се тренутно такође бави и модом. Како је изгледао њен план исхране и тренинга у време успеха на такмичењима?

Read more >

Michelle Lewin: Некрунисана фитнес краљица инстаграма која се као дете борила са успореним растом

Да ли сте љубитељ Michelle Lewin? Више од 13 милиона пратилаца прати ову краљицу друштвених мрежа на Инстаграму. Овако је изгледао њен пут до успеха.

Read more >

Steven Seagal – Херој акцијских филмова,мастер борилачких вештина и певач блуза

Steven Seagal није само мастер борилачких вештина и херој акционих филмова. Прославио се и као музичар и неуспешан филмски редитељ. Упознајте његов животни пут и скандале који га прате.

Read more >

Франко Kолoмбo: Шварценегеров најбољи пријатељ и двоструки победник Mr. Olympia

Да ли знате ко је био најбољи пријатељ Арнолда Шварценегера? Франко Коломбо, наравно. У данашњем чланку осврнућемо се на његов живот, каријеру и достигнућа.

Read more >