Complete BCAA - Stacker2

ПроизвођачStacker 2

0
0 %

Complete BCAA  су аминокиселине разгранатог ланца врхунског квалитета. Садрже Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у оптималној размери од 3:1:1. Ове есенцијалне аминокиселине се користе у синтези протеина, која доприноси одржавању и расту мишићне масе. Међутим, наш организам их не може сам произвести, због тога их морамо уносити путем исхране или као додатака исхрани.

На стању
2.000,00din.~(17.06 €)
Опис

Complete BCAA - оптимална размера есенцијалних аминокиселина са 5000 мг БЦАА по дози 

Complete BCAA је комбинација аминокиселина сва три разграната ланца, а то су Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин. Овим триом доминира Л-леуцин у размери од 3: 1: 1. БЦАА аминокиселине су есенцијалне, што значи да их наш организам не може произвести сам. Због тога их морамо уносити путем хране или додатака исхрани. То је зато што есенцијалне аминокиселине имају незамењиву функцију у синтези протеина. Оне затим доприносе одржавању и расту мишићне масе и одржавању здравља костију. Погодне су за време дијете и за време процеса добијања мишићне масе.

 

Complete BCAA - Stacker2

 

Complete BCAA и њихове предности

  • садрже Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери од 3: 1: 1
  • БЦАА играју важну улогу у синтези протеина
  • доприносе расту и одржавању мишићне масе
  • лако се растапају
  • погодне су и за вегетаријанце и за вегане

 

Састав

Патентована формула High Performance BCAA Complex (3: 1: 1), (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-валин), арома, боје биљног порекла (Flavoxanthin), заслађивач (сукралоза), средство против згрудњавања
(kalcijev silikat ).

 

Дозирање

1 мерицу производа помешајте у 200 мл хладне воде два пута дневно. Препоручујемо комбиновање са pre-workout стимулансом или протеинима како бисте конзумирали више аминокиселина разгранатог ланца.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (5 г)
High Performance BCAA Complex (3:1:1) 5000 мг
Л-леуцин  
Л-изолеуцин  
Л-валин  

 

Упозорење

Ово је додатак исхрани. Додаци исхрани нису замена за разнолику исхрану. Производ би се требао користити у комбинацији са разноликом исхраном и програмом вежбања, како би се постигли најбољи могући резултати. Чувати на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Овај производ није намењен особама млађим од 18 година. Овај производ није намењен за дијагнозу, лечење или превенцију било које болести. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу