Кверцетин - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Кверцетин је екстракт стабла јапанске пагоде у облику практичних капсула. Један је од најјачих и најистраженијих антиоксиданса који штите ћелија од оксидативног стреса. Обично се налази у мањим количинама у воћу, поврћу и биљкама. Свакако га можете уносити и из типично концентрисанијих додатака исхрани.

 

 

На стању
1.050,00din.~(8.95 €)
Опис

Кверцетин - један од најмоћнијих природних антиоксиданса у облику капсула  

Кверцетин је екстракт стабла јапанске пагоде (Sophora japonica) у облику практичних капсула. Сматра се снажним и ефикасним антиоксидансом који штити ћелије од оксидативног стреса. Помаже у смањењу активности штетних састојака и тако спречава њихова негативна дејства. Због тога је важан за укупну виталност организма. Осим тога, једна је од научно најистраженијих састојака са антиоксидативним дејством. 

       

Осим у биљкама, обично се налази и у неком воћу и поврћу, посебно у луку, јабукама и вину од грожђа. Међутим, можете га унети и из типично концентрисанијих додатака исхрани. У једној дневној дози овог производа налази се 475 мг активних материја. Потпуно је биљног порекла, а погодан је и за вегане.    

                 

        

Кверцетин и његове предности 

  • садржи екстракт стабла јапанске пагоде (Sophora japonica)
  • један од најјачих антиоксиданса
  • једна доза садржи 475 мг 
  • долази у облику практичних капсула 
  • погодно и за вегане 

        

Састав

Sophora japonica - екстракт (95% кверцетин), средство за повећање волумена (микрокристална целулоза), средства против згрудњавања (калцијум фосфат, магнезијум стеарат), капсуле са хипромелозом. 

    

Препоручена употреба 

Узимајте 1 капсулу на дан. 
       
 

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 2 капсуле
Кверцетин 475 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. 

Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу