Л-Теанин 100 мг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

0
0 %

Л-Теанин 100 мг су пастиле које садрже три компоненте - теанин, инозитол и таурин. Унећете 100 мг теанина, инозитола и таурина са сваком таблетом. Између осталог, таблете су погодне и за вегане.

На стању
1.750,00din.~(14.92 €)
Опис

Л-Теанин 100 мг - трострука комбинација теанина, инозитола и таурина

Л-Теанин је аминокиселина теанин у облику пастила. Теанин се природно налази у кинеској биљци чаја (Camellia sinensis). Таблете су такође обогаћене инозитолом и таурином у слободном облику. Инозитол се често налази у храни попут воћа, али и у људском организму, а погрешно се сматра витамином Б8. Таурин је аминокиселина која се обично може наћи у људском организму, попут мишића и мозга, и укључена је у стварање жучних соли. Унећете 100 мг теанина, 100 мг инозитола и 100 мг таурина по дози. Пастиле могу узимати и вегани.

 

Л-Теанин 100 мг и његове предности

  • садржи теанин, инозитол и таурин
  • у облику је пастила
  • доза садржи 100 мг сваке компоненте
  • погодно је и за вегане

 

Састав

Ксилитол, сорбитол, микрокристална целулоза, хидроксипропилцелулоза, стеаринска киселина (биљни извор), природне ароме, силицијум диоксид, јабучна киселина, органски екстракти листова стевије (ензим модификовани стевиол гликолиди), магнезијум стеарат (биљни извор) и прах цвекле.

 

Дозирање

Жвакати 1 таблету 1 до 3 пута дневно по потреби, најбоље на празан стомак.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 пастила)
Л-Теанин 100 мг
Инозитол 100 мг
Таурин (слободни облик) 100 мг

 

Упозорење

Само за одрасле. Ако сте трудни/дојите, узимате лекове или имате здравствене проблеме, попут оних са крвним притиском, обратите се свом лекару. Чувати ван домашаја деце. Након отварања чувајте на хладном и сувом месту.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу