Л-Триптофан - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

96 %

Л-Триптофан су веганске капсуле које садрже 500 мг есенцијалне аминокиселине триптофана. Организам је мора добијати из хране или додатак исхрани јер је не може произвести само од себе. Триптофан је посебно важан за производњу неуротрансмитера серотонина, који утиче на добро расположење и сан.

На стању
1.000,00din.~(8.53 €)
Опис

Л-Триптофан - веганске капсуле за допуну есенцијалне аминокиселине триптофан, која је укључена у производњу серотонина и тако утиче на расположење и сан

Л-Триптофан је једна од есенцијалних аминокиселина коју организам не може произвести само од себе. То значи да је потребно уносити је путем исхране или додатака исхрани. Организам користи триптофан као прекурзор серотонина, неуротрансмитера који утиче на расположење и сан. Веганске капсуле Л-Триптофан садрже до 500 мг триптофана за његову практичну допуну исхрани.

 Л-Триптофан - GymBeam

Л-Триптофан и његове предности

  • садржи 500 мг есенцијалне аминокиселине триптофана
  • укључен је у производњу серотонина у организму
  • индиректно утиче на регулацију расположења и спавања
  • у облику је веганских капсула

 

Дозирање

Узимајте 1 капсулу на дан.

 

Састав

Л-триптофан, средство за учвршћивање (микрокристална целулоза), капсула хипромелоза, средство против згрудњавања (магнезијум стеарат).

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 каспула
Л-триптофан 500 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц ван сунчеве светлости. Чувати ван домашаја мале деце. Најбоље употребити до: наведено на паковању.

Више информација
Оцене48
Варијације производа
Питање о производу
Блог