G Fuel Ноотропици и стимуланси за мозак

Ноотропици и стимуланси за мозак од произвођача G Fuel је категорија производа који могу позитивно утицати на ваш свакодневни живот. Ноотропици су супстанце способне да побољшају функцију мозга, расположење, концентрацију као и да повећају будност. Поред тога, они могу помоћи у повећању ваше енергије и смањењу умора. То их чини погодним за студенте, менаџере, уметнике и друге људе који морају максимално да искористе своје когнитивне функције. Ово им може помоћи да уче ефикасније, боље памте ствари или да се укључе у ток својих креативних процеса.

 Прикажи више

На пример, ноотропици укључују ДМАЕ, холин битартрат или ацетил Л-карнитин. ДМАЕ је састојак који се природно налази у телу у мањим количинама. То је прекурсор ацетилхолина, који је важан преносилац нервних импулса у централном и периферном нервном систему. Штавише, има позитиван ефекат на концентрацију, учење и памћење. Холин битартрат такође игра важну улогу у телу јер је неопходан за синтезу ацетилхолина. И не смемо заборавити да поменемо ацетил Л-карнитин, који се узима за побољшање концентрације и јачање менталних перформанси. То је углавном захваљујући својим својствима, јер може повећати способност производње енергије у можданим ћелијама.

                             

Ова категорија такође укључује компоненте, као што су аминокиселине. Вреди поменути, на пример, GABA или Л-теанин. GABA или гама-аминобутерна киселина, помаже у регулисању активности мозга и нервних ћелија. Штавише, може имати позитиван ефекат на квалитет сна и стимулисати људски хормон раста (HGH), што ће сигурно ценити спортисти који тренирају снагу. Штавише, Л-теанин је још једна аминокиселина која утиче на мождану активност. Природно се налази у зеленом чају и може помоћи у општем опуштању и олакшању тела. Поред тога, делује у синергији са другом ноотропном супстанцом — кофеином, што значи да су њихови ефекти комплементарни. Поврх тога, Л-теанин може да умањи брзи почетак ефеката кофеина, што може бити прилично непријатно за осетљиве особе.

               

Наравно, међу производима ове категорије наћи ћете и поменути кофеин у практичном облику таблета. Може повећати ниво енергије пре било каквог физичког или менталног учинка. Управо због тога је овај стимуланс популаран и међу спортистима који желе да максимално искористе свој потенцијал током вежбања. Али кофеин и други биолошки активни састојци се такође налазе у Гуарани, BIO Yerba Maté Powder-у и екстракту зеленог чаја, који такође садржи важне феноле и полифеноле. Они такође могу благотворно утицати на тело. Екстракти биљака такође се налазе у овој категорији. Вредни помена су, на пример, екстракти ashwaghand-e или ginsenga, који могу помоћи у контроли стреса, или екстракт ginko bilobe који подржава нервни систем и смањује умор. Поред наведених састојака, који позитивно утичу на мозак и нервну активност, можете пробати и адаптоген под називом Rhodiola rosea, који помаже у повећању отпорности организма у стресним ситуацијама.

          

Али то није све, у овој категорији можете пронаћи и комплексне суплементе који садрже већу количину ноотропика који функционишу комплементарно једни другима. Пример би био наш врхунски комплекс ноотропни FueBrain, који садржи 14 пажљиво одабраних састојака. Дизајниран је за људе који желе да повећају своју продуктивност, побољшају спортске и менталне перформансе, повећају ниво енергије и побољшају фокус. Играчи е-спорта ће такође пронаћи нешто по свом укусу. Одељак о гејминг суплементима укључује одабране производе међу ноотропимцима и супстанцама које промовишу активност мозга, а које су посебно прилагођене потребама сваког е-спортисте. Они могу помоћи у побољшању можданих функција, повећању нивоа енергије, побољшању брзине реакције и смањењу умора и исцрпљености.

                 

Ако осећате честе падове енергије, недостатак концентрације или можда желите да учите ефикасније и боље запамтите ствари, ноотропици вам могу помоћи у томе. Али они су подједнако корисни чак и ако желите да се боље носите са стресом и ментално изазовним ситуацијама.

   

Желите да сазнате више о ноотропима? Онда свакако треба да погледате следећи чланак: Ноотропици за побољшање функција мозга и памћења које морате да знате.

 Прикажи мање

2 Items

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (17)
 2. NOW Foods (5)
 3. OstroVit (2)
 4. X-Gamer (2)
 5. G Fuel (2)
 6. VanaVita (1)
Укус
 1. pewDiepie (2)
 2. тропско (1)
 3. strawberry shortcake (1)
 4. Fazeberry (1)
 5. blue ice (1)
 6. rainbow sherbet (1)
Паковање (г)
 1. 280 г (1)
 2. 7 g (1)
 3. 20 x 7 g (1)
Color
 1. violet (2)
 2. shadow (1)
Текстура
 1. у праху (2)
Мешавина
 1. мешавина (2)
Врста производа
Цена
Filtriraj po
Вегетаријански (2)
Вегански (2)
Без глутена (2)
Без лактозе (2)
Био (2)
Без ГМО (2)
Без вештачких заслађивача (2)
Без пластичног паковања (2)
Без аспартама (2)
 1. Energy Formula Tubs - G fuel
  Energy Formula Tub - G Fuel
  89%
  89 % (13)
  5.590,00din.
 2. Energy Formula Sachet - G fuel
  Out of stock
  Energy Formula Sachet - G Fuel
  100%
  100 % (2)

2 Items