Гуарана - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

82 %

Гуарана је екстракт биљке Paullinia cupana који садржи корисну дозу од 110 мг кофеина у једној капсули. Као резултат, има стимулативна дејства које ћете ценити за време физичких и психичких перформанси. Уз то, богат је и извор антиоксиданса који штите ћелије од оксидацијског стреса. 

 

На стању
750,00din.~(6.40 €)
Опис

Гуарана садржи ефикасну дозу од 110 мг кофеина у једној капсули за стимулацију енергије на послу или пре тренинга   

Гуарана садржи екстракт биљке Paullinia cupana пореклом из Амазоније, чији су плодови популарни међу локалним становништвом због својих стимулативних дејстава. Природни је извор кофеина, који се налази у једној капсули и садржи 110 мг. Из тог разлога је погодна је као стимулација за време физичких и психичких перформанси.

                       

Гуарана је једна од најпопуларнијих супстанци на свету која се користи за бољу будност и концентрацију. Такође је чест део сагоревача масти. Уз кофеин, гуарана садржи и низ других активних састојака који се сматрају снажним антиоксидансима. Идеална је ако вам је потребан подстицај енергије на послу, за учење или пре тренинга. Производ је доступан у практичним капсулама.

         

Гуарана - GymBeam

            

Гуарана и њене предности 

  • једна капсула садржи 110 мг кофеина 
  • добијена из природног извора биљке Paullinia cupana  
  • има појачавајућа дејства 
  • извор је антиоксиданса 
  • погодна за вегане 
  • у практичном облику капсула

               

Састав

Екстракт гуаране (Paullinia cupana) (22% кофеина), средства против згрудњавања (калцијум фосфат, магнезијум стеарат), капсуле хипромелозе. 

                           

Препоручена употреба 

Узимајте 1 капсулу на дан. 

          

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 1 капсула
Екстракт гуаране (Paullinia cupana) 500 мг
- кофеин 110 мг

                                                        

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувати ван домашаја мале деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене11
Варијације производа
Питање о производу
Блог