Science in Sport Подршка регенерације

Подршка регенерације од произвођача Science in Sport је категорија производа намењених бржој регенерацији након тренинга, а сви се могу користити и пре и током тренинга. Њихова сврха је да побољшају ваше атлетске перформансе и подстакну регенеративне процесе у вашем телу. На пример, FueRide је растворљиво пиће дизајнирано да обезбеди тренутно снабдевање енергијом заједно са витаминима и кључним електролитима, који се брзо троше током интензивног физичког напора.

                                              

BCAA 4:1:1 Instant вам може помоћи да заштитите своју мишићну масу од  коришћења као извор енергије током интензивних тренинга. Након тренинга, FueGain ће вам свакако бити посебно потребан. Ово је врхунска мешавина all-in-one за снабдевање вашег тела протеинима, угљеним хидратима као и важним витаминима и минералима. HydroFue, с друге стране, обезбеђује најбржи апсорбујући извор протеина и као такав је идеалан производ за регенерацију мишићне масе одмах после тренинга.

 Прикажи више

Оптимална регенерација ваших мишића као и других телесних ткива може се ефикасно подстаћи коришћењем вибрационог ваљка или пиштоља за масажу. Ово вам може помоћи да опустите укочене мишиће и побољшате циркулацију крви у масираном подручју. Ово обично доводи до бржег уклањања метаболичких отпадних производа као и бржег снабдевања кисеоником и другим кључним хранљивим материјама које су неопходне за брзу и ефикасну регенерацију мишићног ткива. Ако желите да сазнате више о овим додацима, прочитајте наш чланак Како подстаћи регенерацију мишића помоћу пиштоља за масажу и других додатака.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (39)
 2. BeastPink (2)
 3. Universal Nutrition (1)
 4. BSN (1)
 5. Science in Sport (1)
Укус
 1. ванила (1)
Паковање (г)
 1. 1600 г (1)
Color
 1. shadow (1)
Текстура
 1. у праху (1)
Мешавина
 1. мешавина (1)
Врста производа
Етикете производа
 1. Vegan (1)
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. REGO Rapid Recovery Protein Powder - Science in Sport
  REGO Rapid Recovery Protein Powder - Science in Sport
  90%
  90 % (4)
  4.890,00din.

1 Ставка