Вибрирајући ваљак за вежбање V-Roll - GymBeam

Процена:
85 % of 100
85% (5)
Произвођач: GymBeam

Вибрирајући ваљак за вежбање V-Roll је револуционарна фитнес справа за опуштање укочених мишића и њихово активирање пре спортских перформанси. Унутар овог класичног пенастог цилиндра налази се вибрирајуће језгро које покрећу батерије. Захваљујући интензитету од 3 различита степена вибрације, он савршено масира поједине делове мишића. Уверите се и сами!

На стању
8.150,00din.
0,00din.

Вибрирајући ваљак за вежбање V-Roll - опустите укочене мишиће и припремите их за правилан тренинг са иновативном методом вибрације

Вибрирајући ваљак за вежбање V-Roll је масажни пенасти ваљак, који је употпуњен чврстим вибрирајућим језгром који покрећу батерије. Током масаже или вежбања, можете подесити до 3 различита нивоа интензитета вибрације, што ће савршено опустити укочене мишиће и припремити их за тренинг. Истовремено подржавате брзу регенерацију, распон мишића и флексибилност. Ваљак је једноставан за складиштење и преносив је, тако да можете тренирати с њим заиста било где. У пакету се налази и пуњач. Максимална тежина вибрирајућег ваљка је 200 кг.

 

Димензије

ДимензијеДужинаШирина
Величина (cm) 33 14
Више информација
Главна категорија Масажни ваљци
Етикете производа XMAS30
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
Customer reviews Вибрирајући ваљак за вежбање V-Roll - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Вибрирајући ваљак за вежбање V-Roll - GymBeam
Ваша оцена
Variants Цена Посебна цена На стању
single_variant 11.890,00din. 8.150,00din.
на стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор