Kazein Micellar - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

81 %

Micellar kazein је протеински додатак исхрани који садржи до 75% беланчевина и његова главна предност је спора (траје 7 сати) постепена и равномерна апсорпција аминокиселина у организам. Због тога се користи и као ноћни протеин пре спавања и ослобађа се током целе ноћи. Обезбеђује квалитетну регенерацију, спречава катаболизам и обезбеђује још бољу апсорпцију беланчевина.

На стању
3.590,00din.~(30.62 €)
Опис

Protein Kazein Micellar је ноћни протеин са спорим равномерним ослобађањем аминокиселина које трају и до 7 сати

Protein Kazein Micellar је мицеларни казеин познат као ноћни протеин са спором апсорпцијом, због чега се узима пре спавања. Делује на принципу споре апсорпције аминокиселина и беланчевина у организам постепено током времена чак до 7 сати, што обезбеђује регенерацију оштећених мишићних влакана и спречава губљење мишићне масе због недовољног снабдевања храњивим материјама.

 

 

Овај протеин,Kazein Micellar,од Gym Beam-а је прворазредног квалитета од најбољих сировина. Идеалан је додатак исхрани за све оне који у себе требају унети оптималну количину протеина спорог дејства пре спавања. Захваљујући томе што је овај мицеларни казеин извор аминокиселине са спором и равномерном апсорпцијом у мишиће током спавања, потпомаже регенерацију и раст мишићних влакана. Мицеларни казеин је примарни протеин који се налази у крављем млеку. Представља чак 80% укупне количине протеина у млеку, док је остатак протеин сурутке.

 

Micelarni kazein за раст мишића али и за мршављење

Спортисти ће га ценити у тренинзима за снагу, брзину, али и издржљивости. У поређењу са другим врстама протеина брзина његове апсорпције знатно је спорија. Захваљујући овој једнинственој особини, ако га конзумирате пре спавања не морате се наредних 7 до 9 сати плашити катаболизма и тако ће ваша мишићна влакна имати доста материјала за изградњу мишићне масе. Захваљујући томе ваша ће регенерација бити бржа а мишићни раст већи. 

 

Често се користи и као додатак исхрани када је циљ спортиста губитак вишка масти. То је због тога што се после његове конзумације дуже осећате сити. Делује на начин да се у желуцу формира материја слична гелу, која продужава осећај засићности. Осим тога, његов аминокиселински профил је идеалан за дијете и мршављења.

    

Коме је протеин Kazein Micellar намењен?

Намењен је свим спортистима и спортисткињама којима је потребан раст мишићне масе (добијање и обликовање) или регенерација након тренинга, било то у тренинзима повећања снаге или издржљивости. Препоручујемо узимање и у случају редовног тешког физичког рада или неприкладне и непримерене исхране.
 
 
 
 

Када га узимати? 

Користи се у било ком спорту који захтева регенерацију након тренинга, код редовног физичког оптерећења, у случају лоше исхране или ако желите остати засићени дуже времена.

    

Разлика између мицеларног казеина и калцијумовог казеина

Ако тражите додатак исхрани са мицеларних казеином, важно је приметити разлике између мицеларног казеина и калцијумовог казеина. Калцијумов казеин се топи у желуцу и нема исте карактеристике споре апсорпције као рецимо мицеларни казеин. Додаци исхрани на бази мицеларног казеина се понекад означавају и као “ноћни протеини” пошто су одлични као протеини пре спавања.

 

Да ли је могуће узимати га заједно са другим додацима исхрани?

Мицеларни казеин је могуће узимати и кад већ узимате друге врсте протеина, као што су протеин сурутке и протеин соје, чија комбинација нуди целовит ефекат. Наравно, паралелно можете узимати и средства за сагоревање масти као што су синефрин или л-карнитин.

 

Састав

Мицеларни казеин, природна арома, укус ваниле садржи куркумин, ксантанску гуму, сукралозу, ацесулфам К.

 

Дозирање

Препоручено дозирање 33 г производа (приближно 3 велике кашике) које размутите у 250 мл воде или обраног млека. Најбоље је конзумирање пре спавања, евентуално између оброка ако се желите засити на неко дуже време.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 доза(33 г)
Енергетске вредности 556 kJ / 131 кцал
Масти 0,6 г
Сахариди 3,9 г
Беланчевине 25 г
Више информација
Оцене160
Варијације производа
Питање о производу