Ранац Adventure Military Green - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %
Ранац The Adventure је практичан ранац са стилским дизајном и вишенаменском употребом. Има водоотпорну површину и скуп великих, али и мањих џепова у које се лако могу сместити ваше чаше, боца са водом или друге важне потребштине. Ранац је димензија 30x14x45 цм и послужиће као торба за теретану, али је и одлична помоћ при дужим излетима и излетима. Припремимо се за авантуру!
На стању
4.190,00din.~(35.73 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Adventure ранац - практичан и вишенаменски ранац који се може користити као ранац за теретану али и за планинарење или излете

The Adventure ранац је практичан ранац са водоотпорном површином и логотипом GymBeam. Има главни велики џеп и сет мањих џепова за специфичну употребу. Простори за одлагање могу се користити за чување боце воде или ситних драгоцености. Такође ћете ценити и ојачани џеп за одлагање наочара и велики простор за одлагање на задњој страни ранца за још удобнији приступ стварима. Овај универзални ранац има постављена леђа и подесиве траке, што обезбеђује максималну удобност. Ранац је димензија 30x14x45 цм, тако да га можете користити у шетњама, излетима или само као ранац за теретану. Само се спакуј и крени у авантуру!

 Ранац Adventure Military Green - GymBeam

 

The Adventure ранац и његове предности

  • практичан ранац са водоотпорном површином
  • има велики простор за складиштење и преграду за лаптоп
  • садржи сет мањих џепова
  • има ојачани џеп за чување наочара
  • има постављена леђа и подесиве траке
  • идеалан је за планинарење, излете или теретану
 

Материјал

100% полиестер.

 

Димензије ранца

Димензије Дужина Ширина Висина
Величина (цм) 30 14 45
Више информација
Оцене34
Варијације производа
Питање о производу