Tirozin - Nutrend

ПроизвођачNutrend

0
0 %

L-Tyrosine једна је од основних аминокиселина која је полазна материја неуротрансмитера допамина, адреналина и норадреналина. Једна капсула садржи 500 мг Л-тирозина.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Tirozin - аминокиселина за подршку концентрацији код физичке и менталне активности

Tirozin је модерни додатак за физички и ментално оптерећеног појединца с антикатаболичким ефектом. Помаже у одржавању концентрације током физичке и менталне перформансе, истовремено побољшавајући њену ефикасност. Помаже у повећању мотивације и стимулације за физичку вежбу, убрзавању регенерације, повећању телесних перформанси у стањима менталног и психичког умора, „сагоревању“ и смањењу прекомерне тежине, изградњи антистресне баријере организма. 

   

Тирозин 120 капсула - Nutrend

 

Л-Тирозин једна је од основних аминокиселина која је полазна материја неуротрансмитера допамина, адреналина и норадреналина. Надаље, он је прекурсор хормона штитњаче. Када се физичка и ментална активност у телу стално повећавају, долази до дефицита ових неуротрансмитера (преносника нервних импулса), што смањује способност концентрације, као и свеукупну перформансу те долази до стања трајног умора. Стога помаже повећати менталну активност. Још једна функција ове аминокиселине је њено учествовање у механизму који помаже повећати потрошњу енергије из масног ткива - "секундарни сагоревач".

 

Ефекти

  • повећање мотивације и стимулације за физичку вежбу
  • убрзање регенерације
  • побољшање физичких перформанси
  • "спаљивање" и смањење тежине
  • изградња антистресне баријере организма

 

Препоручено дозирање

Расподелите према тежини. До 50 кг 2 капсуле, до 75 кг 3 капсуле и преко 75 кг 4 капсуле 30 - 40 минута пре физичке активности.

 

Употреба

  • Капсуле су намењене гутању, попити с довољном количином воде или спортског напитка, алкохолна и млечна пића нису прикладна.
  • Не гризите капсуле!
  • Након отварања производ треба чувати на температури до 25 °Ц и искористити у року од 3 месеца.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутиритвне вредности 1 капс
Енергетска вредност 6,1 kJ / 1,4 kcal
Беланчевине 0,4 g
Угњени хидрати 0 g
Масти 0 g
Л-тирозин 0,5 g

 

Састав

Л-Тyросине, желатинска капсула (желатина, боја титанов диоксид).

 

Упозорење

Прехрамбени додатак за спортисте. Није погодно за труднице и дојиље. Не сме се користити као замена за разноврсну исхрану. Није намењено за децу. Чувати ван домашаја деце. Не садржи допинг материје. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц, далеко од директне сунчеве светлости. Заштитите од замрзавања! Произвођач није одговоран за штету насталу услед неправилне упоребе или складиштења.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу