Turbo Tribu Stack III - Goldfield

ПроизвођачGoldfield

100 %

Turbo Tribu Stack III су капсуле које садрже екстракт биљке Tribulus terrestris која је посебно популарна међу особама који желе повећати либидо, раст мишића и побољшати спортске перформансе. Често се користи као замена за хормоне или стероиде. Чак шта више, на листи састојака пронаћи ћете и селен који утиче на сперматогенезу и рад штитне жлезде или цинк који доприноси одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви.


Nema na stanju
Очекивана цена 4.690,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Turbo Tribu Stack III - капсуле које садрже ефикасан екстракт биљке Трибулус террестрис, цинк и селен

Turbo Tribu Stack III су капсуле које садрже 1000 мг екстракта биљке Tribulus terrestris по порцији. Посебно су популарне међу особама које теже повећању спортских перформанси и снаге. То је уједно и разлог зашто се ова материја често користи као замена за хормоне или стероиде. Међутим, траже га и особе који желе повећати либидо и побољшати свој сексуални живот. Листа састојака такође укључује и цинк, који доприноси правилном метаболизму киселина, база и макронутријената, репродуктивној функцији, метаболизму масних киселина, синтези протеина, одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви или заштити ћелија од оксидативног стреса. Садржи и селен, који утиче на правилну сперматогенезу и функционисање имунолошког система.

 

Додатак исхрани се налази у облику практичних капсула које се лако гутају. Идеалан је за све који желе побољшати свој сексуални живот, спортске перформансе или раст мишића.

 

Turbo Tribu Stack III и његове предности

  • садржи екстракт биљке Трибулус террестрис
  • обогаћен цинком и селеном
  • побољшава дејство одржавања нормалног нивоа тестостерона у крви и правилне сперматогенезе
  • доприноси правилној репродуктивној функцији
  • помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса
  • намењен особама које теже повећању либида и расту мишића
  • погодан не само за спортисте

 

Састав

Екстракт биљке Tribulus terrestris (64% сапонина), комплекс микронутријената, облога (говеђи желатин), turbo booster (комплекс алгинске киселине са фосфором, астаксантином, пиперином и капсаицином), цинк цитрат, натријум селенит.

 

Препоручена употреба

Узимајте 2 капсуле дневно. Пити са пуно воде.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 2 капсуле
Екстракт биљке Трибулус террестрис 1000 мг
од тога сапонини 640 мг
Комплекс микронутријената 120 мг
Turbo booster 60 мг
Цинк 36 мг
Селен 140 мцг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ не служи као замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Није погодан за труднице ни дојиље. Чувати на сувом и хладном месту. Заштитити од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу