Zma PRO - Universal Nutrition

ПроизвођачUniversal Nutrition

88 %

ZMA PRO садржи патентирану формулу ZMA – прецизну и специфичну комбинацију уникатног облика цинка, магнезијума и витамина Б6. Производ побољшава квалитет сна, регенерацију и препоручује се углавном за побољшање природног нивоа тестостерона и снаге спортиста. Такође помаже Вашем телу да се одржава у анаболичком стању, чега је последица пораст мишићне масе.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

ZMA PRO с патентираном формулом за побољшање природнОГ НИВОА тестостерона, снаге, регенерације и побољшање сна

ZMA PRO садржи патентирану формулу ZMA - прецизну и специфичну комбинацију уникатног облика цинка, магнезијума и витамина Б6. Сваки витамин и минерал у овој смеси је битан есенцијални нутријент за људско тело. Након његовог узимања је било откривено да су спортисти приметили побољшање квалитета сна и регенерације. У поређењу с плацебом је овај додатак био 2,5 пута јачи од плацеба. ZMA је природни прехрамбени додатак, који се препоручује за побољшање природне количине тестостерона и снаге спортиста. Раст мишићне масе и њена регенерација се могу постићи само ако се Ваше тело налази у анаболичком стању знатно дуже времена. ZMA ће осигурати ово анаболичко стање, чиме ће повећати целокупни волумен мишићне масе.

 

Zma PRO - Universal Nutrition

За време истраживања са универзитетским фудбалерима, које је трајало 8 недеља, било је откривено да је ZMA повећало целокупну количину тестостерона за 32,4%, Insulin-Like Growth Factor фактор за раст сличан инсулину – IGF-1), ниво слободног тестостерона за 33,5% и мишићну снагу за 11,6%.

 

ZMA Pro и његове предности

  • нестероидна патентирана и 100% проверена формула ZMA
  • прецизна комбинација цинка, магнезијума и витамина Б6
  • побољшава квалитет сна
  • побољшава регенерацију
  • има анаболичка деловања
  • побољшава повећање количине тестостерона и хормона за раст

 

Дозирање

Мушкарцима се препоручује узимати 3 капсуле, женама 2 капсуле дневно, најбоље на празан желудац 30 – 60 минута пре спавања. Најбоље резултате ћете постићи, ако будете код узимања ZMA избегавали конзумацију исхране или суплемената, који садрже калцијум.

 

Tаблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (3 капс)
Витамин Б6 10,5 mg
Цинк 30 mg
Магнезијум 450 mg

 

Остали састојци

Желатин, магнезијум стеарат, силицијум оксид

 

Упозорење

Није погодно за децу до 15 година, труднице и дојиље, Не прекорачавајте препоручено дневно дозирање. Производ није надокнада разноврсне исхране. Чувајте ван домашаја деце. Чувајте на сувом месту на температури до 25°Ц, штитите од директног сунчевог светла и од мраза. Произвођач не одговара за штете узроковане неисправним коришћењем или чувањем. Намирница намењена за посебну исхрану. Погодно за спортисте и особе с повишеним физичким напором.

 

Упозорење за алергичаре: производ је био обрађен у уређајима, у којима се такође обрађује млеко, соја, јаја, ракови, ораси и кикирики.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу