HMB 750 mg - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

94 %

HMB 750 mg је метаболит леуцина који је најважнија аминокиселина BCAA. Настаје за време разградње леуцина, а допуњавањем HMB можете подстакнути синтезу беланчевина. Оне су важан материјал за раст и одржавање мишићног ткива.

 
На стању
1.800,00din.~(15.35 €)
Опис

HMB 750 mg - активни метаболит леуцина који спречава разградњу мишића

HMB 750 mg или β-хидрокси-β-метилбутират је метаболит аминокиселине леуцин која је најважнија аминокиселина BCAA. Настаје у мишићним ћелијама за време разградње леуцина и погодан је додатак за стимулацију синтезе протеина која представља важан процес за настанак беланчевина.

     

После тренинга мишићи се разграђују и организму су потребне беланчевине за обнову њихове структуре. Протеини су основна градивна јединица мишићног ткива, а подршком синтези беланчевина се обезбеђује снабдевање беланчевинама за раст и одржавање мишићне масе. Захваљујући утицају HMB на синтезу протеина, овај производ је сврстан међу додатке ис прехрани са анаболичким дејством. HMB садржи 150 капсула, а једном дозом ћете унети 3 г HMB-а .                   

    HMB 750мг - GymBeam

 

 

HMB 750 мг и његове предности

  • активни метаболит леуцина
  • користан је за време синтезе протеина
  • једна доза садржи 3 г HMB-а
  • једно паковање садржи 37 појединачних доза

   

Састав

Калцијум хидроксиметилбутират (ХМБ), средство за пуњење (микрокристална целулоза), антикоагулант (калцијум фосфат, магнезијум стеарат).

    

Дозирање

Узимајте 4 капсуле дневно.

   

Таблица нутритивних вредности

нутритивне вредности 4 таблете
Калцијум хидроксиметилбутират 3000 мг
 

Упозорење

Дијететски суплемент. Не прекорчујте препоручену дневну дозу. Овај производ није замена за уравнотежену и разноврсну исхрану. Није за децу, труднице и дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитити од мраза и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене37
Варијације производа
Питање о производу