100% MCT Oil Powder - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

98 %

100% MCT Oil Powder је једноставно сварљив облик триглицерида са средње дугим ланцем у праху (medium chain triglycerides). Одличан су извор енергије захваљујући њиховој способности да се брзо метаболизују. Благотворно делују на физичку продуктивност и побољшавају мршављење. Можете их користити такође и као додатак код пржења, кувања или код припреме Ваших омиљених фитнес напитака.

На стању
900,00din.~(7.68 €)
Опис

100% MCT Oil Powder – додаће Вам енергије,побољшаће физичку продуктивност,помоћи ће мршављење и неће оптерећивати Ваш организам

100% MCT Oil Powder је једноставно сварљив облик триглицерида са средње дугим ланцем у праху. Триглицериди са средње дугим ланцем (МЦТ) су масти које се природно налазе у кокосовом уљу или у уљу језгра палминог воћа. За разлику од триглицерида са дугим ланцем оне се једноставно апсорбују у гастроинтестиналном тракту, јетра их брзо метаболизује, а захваљујући томе су одличан и нарочито брз извор енергије. То ће те ценити нарочито код спортова издржљивости али и код напорних тренинга. Такође ће се побринути о побољшању физичке продуктивности, активно помажу код мршављења, код смањења нивоа холестерола и нивоа шећера у крви. Додатно, обезбедиће исправан рад метаболизма и ћелијских функција. Погодне су и за људе који имају проблема са пробавом, и то захваљујући брзој апсорбцији. Можете их скористити и као додатак код кувања, пржења или код припреме Ваших омиљених фитнес напитака када ће Вам послужити као брзи извор енергије са смањеним садржајем угљених хидрата.  

 100% MCT Oil Powder - GymBeam

 

Шта је MCT уље?

MCT (Medium Chain Triglycerides) уље је јединствен облик триглицерида са средње дугим ланцем који се налазе у кокосовом уљу, крављем, козјем и мајчином млеку. МЦТ уље се захваљујући својим кратким ланцима једноставно апсорбује у гастроинтестиналном тракту и директно је метаболизовано јетром. Захваљујући способности брзе метаболизације МЦТ уље је одличан облик за брзу и ефикасну допуну енергије.  

 

100% MCT Oil Powder и његове предности

 • триглицериди у праху са средње дугим ланцем
 • једноставно и брзо сварљи
 • одлично се апсорбује
 • одличан је извор енергије
 • има смањен садржај угљених хидрата
 • побољшава физичку продуктивност
 • побољшава мршављење
 • смањује ниво холестерола и шећера у крви
 • обезбеђује исправан рад метаболизма
 • погодан је за људе који имају потешкоће са пробавом
 • може се користити као додатак код кувања, пржења и код припреме напитака
    

Састав

Триглицериди средњег ланца из орашастих плодова (МЦТ), глукозни сируп, млечни протеин, лимунска киселина, естри моно и диглицериди масних киселина


         

Дозирање

Узмите 10 г праха (1 мала кашика) једном дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза(10 gг)
Енергетска вредност 76 кцал
Масти 7,3 г
 од тога засићене 7,3 г
Угљени хидрати 1,5 г
 од тога шећери 0,26 г
Беланчевине 1,2 г
Со 0,04 г
 

Упозорење: Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Није прикладно за децу, труднице и дојиље. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Упутство за чување: Чувајте ван домашаја сунчевих зрака. Складиштити на сувом месту. Чувати ван домашаја деце.
Више информација
Оцене17
Варијације производа
Питање о производу