BIO Sirup od agave 250 ml - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

99 %

BIO Sirup od agave је 100% природн заслађивач на бази фруктозе с минимум калорија и ниским гликемијским индексом, а зато не повећава након конзумације ниво шећера у крви као мед или бели шећер. Сируп од агаве је погодан за дијету, за дијабетичаре и људе, који имају проблем с пробављањем сахарозе. Захваљујући свом благом и сладуњавом укусу ће послужит и као надокнада шећера, меда или било којег другог заслађивача.

На стању
3.090,00din.~(26.35 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

BIO Sirup od agave – 100% природни заслађивач с минимумом калорија и ниским гликемијским индексом, погодно за дијету и дијабетичаре

BIO Sirup od agave је 100% природни заслађивач на бази фруктозе, која је слађа него класични шећер, а зато је помоћу ње могуће постићи једнаку слаткоћу јела са само половичним садржајем калорија. Сируп од агаве има минимум калорија и ниски гликемијски индекс, а зато након конзумације не повећава ниво шећера у крви као мед или бели шећер.

     

Сируп од агаве 250 мл - GymBeam

   

Биљка агаве је полупустињска биљка породице сукулената а на подручју Мексика је већ вековима традиционални састав исхране. Сируп се производи испаравањем на температури 45°Ц, што је топлота, на којој се не ликвидирају ензими и витамини које агава садржи.

   

Сируп од агаве 250 мл - GymBeam

  

Захваљујући свом саставу и сладуњавом укусу се сируп користи као оптимална надокнада шећера. Истовремено је погодан за заслађивање дезерта, пахуљица, воћних производа, напитака и пецива с обзиром на свој благи ароматични укус. Ако тражите здрав заслађивач, агава је прави избор, који има у поређењу с класичним шећером високу слаткоћу и благотворно деловање на људски организам.

 

BIO Sirup od agave и његове предности

  • 100% природан заслађивач
  • сертификовани БИО производ
  • погодан за људе, који имају проблема с пробавом сахарозе (шећера)
  • има половични садржај калорија у поређењу са шећером
  • има ниски гликемијски индекс
  • не повећава ниво шећера у крви
  • једноставно се пробавља
  • погодан је за дијету и дијабетичаре
  • погодан такође за децу

  

Састав

100% природни BIO Sirup od agave.

 

Дозирање

У било којем рецепту замените тражену количину шећера са ¾ количине сирупа и пропорционално смањите количину течности - једнако као код кориштења меда.

   Сируп од агаве 250 мл - GymBeam

   

Коришћење

BIO Sirup od agave је сласан и свестран заслађивач, које ће послужити као алтернатива шећера, меда, јаворовог сирупа и осталих природних заслађивача. Има мању вискозност као мед, а зато се лакше меша с намирницама. Његов угодан укус ће истакнути изворни укус јела. Добар је за воћне салате, јогурте, мусли и пахуљице, палачинке, на заслађивање чаја или кафе, лимунаде и воћних напитака. Погодан је за преливе у салатама, за маринаде и смесе за роштиљање. Искористићете га у сваком Вашем омиљеном рецепту.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности
100 g
Енергетска вредност
1260 kJ/ 297 kcal
Беланчевине 0 g
Масти 0 g
   од тога засићене масти 0 g
Угљени хидрати 71 g
   Од тога шећери 71 g
Влакна 5,7 g
Со 0,06 g

 

Упозорење

Чувајте на сувом месту.

Више информација
Оцене98
Варијације производа
Питање о производу
Блог