AlphaMale Drink - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

92 %

AlphaMale Drink је појачивач тестостерона са јаким дејством у облику добро растворљивог праха. Поред тога, садржи одабране састојке који су познати као природне стероидне алтернативе. Подстиче оптималан ниво тестостерона у крви, што је кључно за здравље мушкараца. Утиче, на пример, на величину и снагу мишића, али и на плодност и друге важне процесе у телу.

На стању
2.200,00din.~(18.76 €)
Опис

AlphaMale Drink – појачивач тестостерона који подржава оптималне нивое тестостерона у крви

AlphaMale Drink је појачивач тестостерона са јаком формулом у облику добро растворљивог праха. Има свеж укус и пажљиво одабране састојке. Одабрани састојци су познати као природне стероидне алтернативе које подижу нивое тестостерона. Његове оптималне вредности у телу важне су за опште здравље мушкараца, на које има огроман утицај. Тестостерон такође утиче на величину и укупну снагу мишића и костију. Поред тога, подстиче оптимално функционисање мушких полних хормона и опште сексуално здравље. Због тога је уравнотежен ниво тестостерона од суштинског значаја не само за атлетске перформансе већ и за здравље целог тела.

                                  

Профил састојака AlphaMale Drink-а укључује Д-аспарагинску киселину, која је укључена у синтезу тестостерона. Добија се из екстракта корена марала (Rhaponticum carthamoides), који садржи екдистероиде. Тражи се као природна алтернатива анаболичким стероидима. Затим, ту је есенцијална аминокиселина Л-лизин, која је део протеина који функционишу као главни градивни блокови наших тела. Важни су за раст и одржавање мишића, као и за здравље костију.

                     

Следећи је Л-орнитин, неесенцијална аминокиселина укључена у природну детоксикацију тела. Л-аргинин је такође присутан и делује као важан прекурсор азотног оксида, који помаже у ширењу крвних судова и побољшању протока крви у целом телу. Ово осигурава да ваши мишићи добијају више хранљивих материја и кисеоника, што на крају може имати позитиван ефекат на постизање ваших циљева.

                                            

И не заборавимо екстракт пискавице (Trigonella foenum-graceum) јер садржи стероидне сапонине. Они су предмет истраживања због њихове потенцијалне способности да повећају ниво тестостерона у крви. Остали састојци укључују екстракте из корена ашваганде (Withania somnifera) и корејског гинсенга (Panax ginseng). Садрже активна једињења у облику витанолида и гинсенозида. Ове биљке су адаптогене, природне супстанце које могу помоћи у бољем управљању стресним и емоционално тешким ситуацијама у свакодневном животу, у школи или на послу. Све у свему, могу вам помоћи да се боље носите са ментално и физички захтевним изазовима.

                             

Међу састојцима можете пронаћи екстракт семена грожђа који садржи проантоцијанидине. То су хемијска једињења која су класификована као антиоксиданси, која нас штите од штетног дејства оксидативног стреса. Међутим, AlphaMale Drink садржи и неке изузетно важне минерале, а то су магнезијум и цинк. Оптимална количина магнезијума у ​​телу ће добро доћи током напорних дана јер смањује умор и исцрпљеност. Његов недостатак је повезан, између осталог, са грчевима мишића, јер такође доприноси и правилном функционисању мишића. Поред тога, има позитиван ефекат на ментално здравље и нервни систем.

 

Присуство цинка је неопходно за одржавање здравог нивоа тестостерона у крви. Штавише, доприноси плодности и правилним репродуктивним функцијама. Такође има благотворно дејство на имуни систем и поред тога подржава когнитивне функције. Поред тога, побољшава здравље костију, зуба, ноктију и вида. Профил састојака је додатно обогаћен витаминима Б5 и Б6 који такође учествују у смањењу умора и позитивно утичу на ментално здравље. Уз њих је и витамин Д3, познат по деловању на имунитет и здравље костију, зуба и мишића. Овај витамин се такође истражује због његовог утицаја на ниво тестостерона у крви.

                                    

Као што видите, комбинација свих ових састојака чини ефикасан прах, који подиже укупну виталност и здравље. Поврх тога, веома је једноставан за употребу. Све што треба да урадите је да га помешате са водом и препустите се његовом свежем воћном укусу, који ће сигурно одушевити све, укључујући вегане.

                                                            

Али ако желите да испробате AlphaMale у облику капсула са мало другачијим, али једнако ефикасним профилом састојака, можете га купити овде.

                                 AlphaMale Drink - GymBeam

AlphaMale Drink и његове предности 

 • ефикасна мешавина у праху која делује као појачивач тестостерона
 • садржи састојке познате као природне стероидне алтернативе
 • садржи екдистероиде, који су структурно слични тестостерону
 • има позитиван ефекат на одржавање оптималног нивоа тестостерона у крви
 • садржи ефикасне адаптогене и стероидне сапонине
 • утиче на опште здравље мушкараца
 • помаже у смањењу умора и исцрпљености
 • подржава плодност и репродуктивне функције
 • доприноси оптималној функцији мишића
 • подржава имуни систем и ментално здравље
 • има свеж укус
 • погодан за вегане

                                              

Састав  

Укус Green apple: Д-аспарагинска киселина, магнезијум цитрат, регулатор киселости (лимунска киселина), екстракт корена марала (Rhaponticum carthamoides) (90% бета-екдистерон), Л-лизин, Л-орнитин, Л-аргинин, природна арома, екстракт пискавице (Trigonella foenum -graceum) (50% сапонин), екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) (5% витанолида), инулин, екстракт корејског гинсенга (Panax ginseng) (10% ginsenosides), екстракт семена грожђа (Vitis vinifera) (95% проантоцијанидин) цинк бисглицинат, боје (спирулина, шафран), заслађивач (сукралоза), витамин Б5 (пантотенска киселина), витамин Б6 (пиридоксин хидрохлорид), BioPerine®, витамин Д3 (колекалциферол).

Укус Forest fruit: Д-аспарагинска киселина, магнезијум цитрат, регулатор киселости (лимунска киселина), екстракт корена марала (Rhaponticum carthamoides) (90% бета-екдистерон), Л-лизин, Л-орнитин, Л-аргинин, природна арома, екстракт пискавице (Trigonella foenum -graceum) (50% сапонина), екстракт корена ашваганде (Withania somnifera) (5% витанолида), инулин, екстракт корејског гинсенга (Panax ginseng) (10% ginsenosides), екстракт семена грожђа (Vitis vinifera) (95% проантоцијанидин) цинк бисглицинат, боја (цвекла), заслађивач (сукралоза), витамин Б5 (пантотенска киселина), витамин Б6 (пиридоксин хидрохлорид), BioPerine®, витамин Д3 (колекалциферол).

                                 

Препоручена употреба 

Помешајте 1 мерицу (8 г) са 200-300 мл воде, користите шејкер. Узмите једном дневно.

                                 

Таблица нутритвних вредности 

Нутритивне вредности 1 порција (8 g) *RDI за 8 g
Д-аспарагинска киселина 2000 mg -
Екстракт корена марала(Rhaponticum carthamoides) 600 mg -
- Бета-екдистерон 540 mg -
Л-лизин 600 mg -
Л-орнитин 600 mg -
Л-аргинин 600 mg -
Екстракт пискавице (Trigonella foenum-graceum) 400 mg -
- Сапонини 200 mg -
Екстракт корена Ашваганде (Withania somnifera) 300 mg -
- Витанолиди 15 mg -
Екстракт корејског гинсенга (Panax ginseng) 200 mg -
- гинсенозиди 20 mg -
Екстракт семенки грожђа (Vitis vinifera) 100 mg -
- Проантоцијанидини 95 mg -
Магнезијум 112.5 mg 30 %
Цинк 10 mg 30 %
Витамин Б5 10 mg 100 %
Витамин Б6 4 mg 333 %
Витамин Б3 10 ug 200 %
BioPerine® 1 mg -

Препоручени дневни унос за просечну одраслу особу (8400 кЈ / 2000 кцал)

                                      

Упозорење 

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу, труднице и дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене18
Варијације производа
Питање о производу