Arginine & Citrulline 500 mg / 250 mg - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

Аргинин и цитрулин садрже ефикасну комбинацију ове две аминокиселине, које су посебно популарне међу спортистима . Они утичу на проток крви у телу и захваљујући томе могу да подрже снабдевање мишића хранљивим материјама и кисеоником. Поред тога, цитрулин је укључен у природну детоксикацију тела.

На стању
3.090,00din.~(26.35 €)
Опис

Аргинин и цитрулин - аминокиселине које су укључене у доток крви у мишиће и метаболизам, што може допринети бољим перформансама

Аргинин и цитрулин садрже комбинацију ове две аминокиселине које су посебно тражене међу спортистима због свог дејства. Обоје формирају азот оксид у телу који игра важну улогу у ширењу крвних судова и протоку крви. Ово онда може довести до бољег снабдевања хранљивим састојцима мишића који раде, а такође и до ефикаснијег уклањања метаболичког отпада. На крају, овај механизам може помоћи у одлагању умора и побољшању перформанси .

Штавише, обе ове аминокиселине подржавају циклус урее, у којем се елиминише вишак амонијака. Његов ниво се може повећати у телу, на пример, током спортске активности високог интензитета, што је често повезано са већим умором. Такође може помоћи у природној детоксикацији и, као резултат, подржати спортске перформансе. Поред тога, цитрулин може да произведе још више аргинина у телу него самим суплементацијом.

Захваљујући листи састојака, овај производ је идеалан за повећање концентрације азот-оксида у организму што може допринети максималној употреби свих његових ефеката. Производ садржи 500 мг л-аргинина и 250 мг л-цитрулина по порцији. Долази у облику практичних капсула и цениће га спортисти снаге и издржљивости.

Аргинин и цитрулин и његове предности

  • комплекс аминокиселина аргинин и цитрулин
  • садржи 500 мг л-аргинина и 250 мг л-цитрулина по порцији
  • учествује у производњи азот-оксида
  • промовише проток крви и веће снабдевање хранљивим састојцима мишића који раде
  • доприноси природној детоксикацији организма
  • погодан за спортисте снаге и издржљивости
  • долази у облику практичних капсула

Састојци

Хипромелоза (целулозна капсула), силицијум оксид, стеаринска киселина (биљни извор), калцијум цитрат, микрокристална целулоза.

Препоручена употреба

Узмите 1 капсулу два пута дневно.

Нутритивне таблице

Нутритивне вредности 1 порција (1 капсула)
Л-аргинин 500 мг
Л-цитрулин 250 мг

Упозорење

Производ је намењен одраслима. Консултујте свог лекара ако сте трудна или дојиља, узимате лекове (посебно антихипертензиве, нитрате или друге лекове за срце) или ако имате било какве здравствене проблеме (нарочито херпес, оштећени бубрези или глауком). Држати ван домашаја деце.

Може доћи до варијација у боји производа. Након отварања, чувајте на хладном и сувом месту.

Упозорење о алергенима: Није направљен од пшенице, глутена, соје, млека, јаја, рибе, шкољки или орашастих плодова. Производи се у ГМП фабрици која прерађује друге састојке који садрже ове алергене.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу