Astaksantin - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

93 %
Астаксантин је популаран антиоксиданс који долази у практичном облику капсула . Ово једињење припада групи каротеноиди , који су популарни због својих антиоксидативних ефеката. Ово му омогућава да заштити ћелије од оксидативног стреса. Поред тога, популаран је и међу људима који желе да максимално воде рачуна о свом виду . За још већи ефекат, употпуњен је још једним доказаним антиоксидансом, а то је витамин Е.
На стању
1.300,00din.~(11.09 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Астаксантин са витамином Е спада међу познате антиоксиданте који помажу у борби против оксидативног стреса

Астаксантин је ефикасан антиоксиданс у практичном облику капсула. Ово једињење припада групи каротеноида, који се обично могу наћи у природи. То је природна боја која је такође популарна због својих антиоксидативних својстава. Штавише, астаксантин је додатно обогаћен витамином Е, који такође доприноси заштити ћелија од оксидативног стреса. Главни узрок оксидативног стреса је поремећај равнотеже између слободних радикала и способности тела да их неутралише. Слободни радикали су тада у стању да нападну и оштете ћелије у нашем телу. Антиоксиданси имају способност да ухвате ове слободне радикале и елиминишу их.

Овај каротеноид је такође популаран међу људима који желе да максимално воде рачуна о свом виду. По структури подсећа на бета-каротен, који наше тело претвара у витамин А. Као што вероватно знате, витамин А је уско повезан са здравим видом. Штавише, астаксантин се такође природно налази у морским плодовима и риби, као што су шкољке и лосос. Међутим, овај производ садржи само своју чисто биљну форму, што га чини савршено погодним и за вегане. Једна капсула садржи 4 мг астаксантина и 20 мг витамина Е.

Астаксантин и његове предности

  • извор ефикасног антиоксиданса - астаксантина
  • извор витамина Е
  • помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса
  • једна порција садржи 4 мг астаксантина
  • садржи 20 мг витамина Е
  • долази у практичном облику капсула
  • погодно за вегане

Састојци

Средство за повећање запремине (микрокристална целулоза), астаксантин, витамин Е (Д-алфа-токоферил ацетат), агенс против згрушавања (магнезијум стеарат), целулозна капсула.

Препоручена употреба

Узмите 1 капсулу дневно.

Нутритивне таблице

Исхрана 1 капсула *РДИ

Астаксантин

4 мг

-

Витамин Е

20 мг

167 %

*Препоручени опсег дневног уноса за просечну одраслу особу (8400кЈ / 2000кцал).

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну количину. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу и труднице и дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Информације о алергенима: Може садржати трагове глутена, соје и млека.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу