Бандажери за лактове Press - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

87 %

Бандажери за лактове Press су класични бандажери који савршено фиксирају лактове за време тренинга. Међутим, истовремено служе као превенција повредама и као помоћна справа за убрзавање процеса рехабилитације. Израђене су од издржљивог и еластичног материјала, који се лако прилагођава Вашој руци. Чичак се налази на крају бандажера за још боље причвршћивање.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Опис

Бандажери за лактове Press - заштитите своје лактове класичним бандажерима које су израђене од издржљивог еластичног материјала

Бандажери за лактове Press су класични "old school" бандажери, који се користе за фиксирање и заштиту лактова за време захтевних тренинга. Међутим, погодне су и за убрзавање процеса рехабилитације а служе и као превенција повреда. Њихов висококвалитетни и издржљиви материјал, који је истовремено флексибилан и еластичан, лако се прилагођава Вашој руци и обезбеђује Вам максималну удобност. Чичак се налази на крају бандажера за још боље причвршћивање. Ширина бандажера је 8 цм, а дужина 1,2м. Паковање садржи 2 комада.


Материјал

Полиестер + еластичне траке

Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу