BCAA + Лизин 900 - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

47 %

BCAA + лизин 900 садржи аминокиселине разгранатог ланца у облику леуцина, изолеуцина, валина употпуњених есенцијалном аминокиселином лизином. Наше тело не може самостално синтетизовати те есенцијалне аминокиселине, а будући да су укључене у синтезу протеина, кључно је да их редовно допуњавамо путем исхране или додатака исхрани. 

 

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Опис

BCAA + Лизин 900 - практичне капсуле пуне есенцијалних аминокиселина које су кључне у синтези протеина

BCAA + лизин 900 садржи аминокиселине разгранатог ланца, тачније леуцин, изолеуцин и валин, које допуњује лизин. Дневни унос износи 6000 мг BCAA и 3000 мг лизина по дози. Ове есенцијалне аминокиселине су кључне у низу важних физичких функција, али их наше тело не може самостално синтетизовати, што значи да је потребно обезбедити њихов редован унос из других извора. Оне играју кључну улогу у синтези протеина, а као што је познато, протеини доприносе одржавању и расту мишићне масе. 

            

BCAA обогаћене лизином идеалне су за све спортисте који настоје што више подстаћи опоравак и раст мишића. Поред тога, њихов практичан облик капсула олакшава њихово коришћење.   
            

BCAA + Лизин 900 - GymBeam

          

BCAA + Лизин 900 и његове предности 

  • садржи BCAA употпуњен лизином
  • једна доза садржи 6000 мг BCAA и 3000 мг лизина
  • подстиче унос есенцијалних аминокиселина 
  • идеално за спортисте 
  • долази у облику практичних капсула 
  • једноставно за употребу 

            

Састав 

Л-леуцин, лизин ХЦЛ, Л-изолеуцин, Л-валин, средство за пуњење (микрокристална целулоза), средство против згрудњавања (магнезијум стеарат). 

            

Препоручена употреба 

Узимајте 5 капсула 2 пута на дан. 

     

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 10 капсула
Л-Леуцин 3000 мг
Л-Изолеуцин  1500 мг
Л-Валин 1500 мг
Лизин HCl 3000 мг

      
Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости. 

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу