Beta-Glucans – GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Бета-глукани су полисахариди који су класификовани као корисна влакна. Производ долази у облику капсула и добија се из природног извора врсте квасца под називом Saccharomyces cerevisiae. Познати су по свом благотворном утицају на здравље. Штавише, бета-глукане најчешће траже људи који пажљиво прате ниво холестерола и настоје да побољшају варење и опште здравље.

На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Бета-глукани – спадају међу корисна влакна која су важна за здраво варење

Бета-глукани су полисахариди који су међу корисним влакнима. Као што можда знате, влакна су углавном повезана са благотворним ефектима на цревни микробиом и већим осећајем ситости. Генерално, влакна су неопходна за правилну функцију варења, која су, заједно са саставом микробиома у нашим цревима, кључна за правилан метаболизам хранљивих материја и јачање одбране нашег тела. Због тога су бета-глукани често тражени од стране ентузијаста здравог начина живота, као и људи који желе да у великој мери промовишу губитак тежине.

 

Овај производ садржи бета-глукане добијене из природних извора пивског квасца из рода Saccharomyces cerevisiae. Због свог благотворног дејства, обично се додају у дијететске суплементе како би унапредили опште здравље и подржали имуни систем. Бета-глукани се такође могу наћи у житарицама као што су овас, јечам или мекиње. Дневни унос од 3 г из било ког од ових извора помаже у одржавању нормалног нивоа холестерола у крви.

         

Овај посебан додатак садржи 1000 мг бета-глукана у једној порцији. Штавише, ови бета-глукани долазе у облику практичних капсула, које се лако узимају. Поврх тога, овај производ садржи 100% биљних састојака и стога је погодан за вегане.     

      

Beta-Glucans – GymBeam

  

Бета-глукани и њихове предности

  • садрже бета-глукане из пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae)
  • спадају међу корисна влакна
  • једна порција садржи 1000 мг бета-глукана
  • долазе у облику капсула
  • 100% вегански састојци

       

Састојци

Бета-глукани 1,3, 1,6 (из Saccharomyces cerevisiae), средство за повећање запремине (микрокристална целулоза), антикоагуланс (магнезијум стеарат).

    

Препоручена употреба

Узмите 1 капсулу 1-2 пута дневно.

          

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности2 капсуле 
Бета-глукани 1,3, 1,6 1000 mg

     

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену количину дневних порција. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу и труднице или дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу