БИО Куркума + Ђумбир - VanaVita

ПроизвођачVanaVita

93 %

БИО Куркума + Ђумбир комбинација је две изузетне суперхране са пуно витамина, минерала и антиоксиданата. Такав јединствени састав позитивно делује на ваше здравље и ослобађа тело штетних супстанци. Комбинација куркуме и ђумбира у практичном облику капсула погодна је и за вегане због свог чистог биљног састава.

На стању
1.650,00din.~(14.07 €)
Опис

Био Куркума + Ђумбир комбинација је две суперхране са изузетним садржајем витамина,минерала и антиоксиданата

БИО Куркума + Ђумбир је јединствена природна комбинација куркуме и ђумбира, две суперхране која позитивно делује на ваше здравље. Пуни су витамина, минерала и антиоксиданата који из организма уклањају штетне материје. Куркума, или индијски шафран је жуто-наранџасти зачин који производи снажан антиоксиданс куркумин. Екстракт корена куркуме већ се вековима користи у оријенталној кухињи као арома и природна боја, али се све чешће налази и као део многих медицинских производа. Корен ђумбира, тј. Ђумбир, има снажна анти-упална дејства, па је идеалан и као превенција у периоду стреса, када је тело изложено великом оптерећењу. Екстракт је такође обогаћен алкалоидним пиперином - црним бибером, који се такође користи у традиционалној медицини и кухињи, а специфичан је по својој љутини. Производ највишег биолошког квалитета је у практичном облику капсула, које су, због чистог биљног састава, погодне и за вегане. Испробајте изванредну комбинацију куркуме и ђумбира која ће Вам вратити виталност!

 

БИО Куркума + Ђумбир и његове преднсти

  • јединствена комбинација куркуме и ђумбира
  • највишег је биолошког квалитета
  • пуна је витамина, минерала и антиоксиданата
  • има противупална дејства
  • обогаћен је пиперином (црни бибер)
  • у облику је капсула
  • погодан је и за вегане

 

Састав

БИО куркума у праху (Curcuma longa), БИО ђумбир у праху (Zingiber officinale), учвршћивач (микрокристална целулоза), екстракт црног бибера Bioperine® (Piper nigrum) - 95% пиперин, средство против згрудњавања : (магнезијум стеарат - веган), екстракт пиринча ; омотач капсуле хипромелоза.

 

Дозирање

Узимајте 2 капсуле дневно

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капсуле)
Био куркума у праху (Curcuma longa)
1340 мг
Био ђумбир у праху (Zingiber officinale)
80 мг
Bioperine®
екстракт црног бибера
20 мг
- пиперин 19 мг

 

Упозорење

Do not exceed the recommended daily dose. This product does not replace a balanced and varied diet. Not suitable for children, pregnant and lactating women. Store in a dry place at a temperature up to 25 ° C. Protect from frost and direct sunlight.

Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Овај производ не замењује уравнотежену и разнолику исхрану. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштити од смрзавања и директних сунчевих зрака.
Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу
Блог