БИО RBD Кокосово уље - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

88 %

БИО RBD Кокосово уље је произведено поступком рафинисања осушене пулпе кокосових љуски БИО квалитета. Карактеризује га висока тачка димљења, бела боја и чињеница да нема мирис и укус кокоса. Захваљујући својим својствима, биљно уље је постало популарно за кување, печење, пржење или пржење хране у дубоком уљу, јер не мења укус састојака и јела, а уједно и не гори.

На стању
650,00din.~(5.54 €)
Опис

БИО RBD Кокосово Уље је биљно уље, идеалан је помоћник у кувању, печењу, пржењу као и у пржењу здраве хране у дубоком уљу

БИО RBD Кокосово уље је биљно уље БИО квалитета. Екстрактовано је из осушене пулпе кокосове коре, која се назива Копра. RBD означава рафинисано (refined), избељено (bleached) и деодоризовано (deodorized) кокосово уље. Већину његовог састава чине лауринска киселина и други триглицериди средњег ланца (МЦТ), који доприносе његовом метаболичком дејству у организму. БИО RBD Кокосово уље је произведено поступком рафинисања у којем се уље испушта из пресоване Копре. Затим се загрејава на високој температури за поступак деодоризације и филтрирања, како би се уклониле све нечистоће и заостале бактерије. Због тога, добијено БИО RBD Кокосово Уље нема ни мириса ни укуса, али има високу тачку димљења, која се креће између 200 -230 °Ц.

                

Захваљујући својим својствима, БИО RBD Кокосово Уље је популаран састојак у кухињи. Можете га користити за кување, печење, пржење као и за пржење хране у дубоком уљу, јер не гори, и, за разлику од девичанског уље, не мења укус састојака. Има чврсту конзистенцију када се чува на температури до 23 °Ц, тако да га можете користити као замену за кремасти путер или намаз. Састав уља је искључиво биљног порекла и долази из органског узгоја, због тога је погодан и за вегане и за љубитеље здравог начина живота.

 

Чак шта више, БИО RBD Кокосово Уље се не користи само у кувању. Његова дејства су популарни и у козметици, где се користи за креме, мелеме и друге производе за лице, кожу и косу.          

                      БИО RBD  Кокосово уље - GymBeam

 

БИО RBD Кокосово Уље и његове предности

  • биљно уље органског квалитета
  • рафинисано и избељено кокосово уље које нема мирис
  • има високу тачку димљења
  • погодно за здраво кување, печење и пржење
  • може се користити у нези коже и косе
  • погодно и за вегане

               

Састав 

БИО RBD рафинисано (refined), избељено (bleached) и деодоризовано (deodorized) кокосово уље. 

                     

Препоручена употреба 

Погодно је за печење, кување и пржење.

         

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 100 г
Енергетска вредност 3 700 kJ / 884 кцал
Масти 100 г
   од којих засићене масти 91 г
Угљени хидрати  0 г
  од којих шећери 0 г
Протеини 0 г
Со 0.0 г

 

Упозорење

Чувати на сувом и хладном месту. Заштитити од директне сунчеве светлости. 

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу
Блог