CLA - The Protein Works

ПроизвођачTPW

100 %

CLA је висококвалитетна коњугована линолна киселина у свом најчистијем облику. Једна капсула овог сагоревача садржи чак до 1000 мг омега-6 масне киселине која се природно појављује, што ефикасно доприноси одржавању нормалног нивоа холестерола у крви

 

На стању
900,00din.~(7.68 €)
Опис

CLA - сагоревач масти који одржава нормалан ниво холестерола у крви

CLA, такође позната и као коњугована линолна киселина, изузетно је чист облик ове есенцијалне масне киселине, коју класификујемо као сагоревач масти. Једна капсула садржи до 1000 мг ЦЛА, што ефикасно доприноси одржавању нормалног нивоа холестерола у крви. То има огроман утицај на наше здравље, јер ако је ниво холестерола у крви превисок, може доћи до зачепљења артерија, што резултује срчаним или можданим ударом. Наш организам не може само од себе створити омега-6 масну киселину из природног окружења, због тога је морамо допунити из спољних извора. 

 

CLA и њене предности

  • висококвалитетна коњугована линолна киселина
  • једна капсула садржи до 1000 мг ЦЛА
  • помаже у одржавању нормалног нивоа холестерола у крви

 

Састав

Коњугована линолна киселина, капсула (желатин, глицерин).

 

Дозирање

Узимајте 1-2 капсуле 1- до 3 пута дневно, пожељно уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
CLA -Коњугована линолна киселина 1000 мг

 

Упозорење

Додатак исхрани. Погодно за спортисте. Овај производ није погодан за децу и особе млађе од 18 година, дојиље ни труднице. Чувати ван домашаја деце. Није замена за разнолику исхрану. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Чувати на сувом и хладном месту, заштитити од директне сунчеве светлости. Овај производ није погодан за вегане и вегетаријанце. Ако осетите било какве споредне појаве, престаните са узимањем производа.

Информације за алергичаре: Овај производ се производи у постројењу у којем се обрађују млечни производи, јаја, глутен, орашасти плодови, соја и квасац.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу