Crispbread Gluten & Lactose free - Wasa

ПроизвођачWasa

100 %

Хрскави хлеб без глутена је хрскава замена за класични хлеб и пецива која ће вас савршено заситити. Издржљиви хрскави хлебови садрже велике количине влакана , витамина, минерала и других супстанци корисних за здравље. Због малог садржаја масти, погодни су и као део редукционих дијета.

На стању
750,00din.~(6.40 €)
Опис

Хрскави хлеб без глутена - замене за хрскаво пециво погодне и за дијету

Хрскави хлеб без глутена је хрскава замена за пециво од целог зрна из Шведске. Захваљујући високом садржају влакана , витамина, минерала и других корисних материја, идеалан је за дијете или као део здравог начина живота. Хрскави хлеб се првобитно правио од интегралног раженог брашна, соли и воде. Касније су му почеле да се додају разне врсте зачина, семена и зачина . Поједите их за доручак, ужину или вечеру уз прилог за којим ваш апетит само чезне и уживајте у њиховом јединственом укусу и невероватној лакоћи.

Хрскави хлеб без глутена и његове предности

  • издржљива замена за традиционално пециво
  • садрже велике количине влакана, витамина и минерала
  • погодан као део здравог начина живота

Композиција

Кромпиров скроб, пиринчано брашно, брашно од амаранта, уље репице, влакна шећерне трске, обрано млеко у праху без лактозе, шећерни сируп, шећер, сушени пиринчани квасац (пиринчано брашно, вода), емулгатор: моно- и диглицериди масних киселина; квасац, кухињска со, згушњивач: гуар гума; коморач, анис, ким.

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности 100 г
Енергетска вредност 1680 кЈ / 398 кцал
Беланчевина 4,5 г
масти 7,8 г
од којих засићене масти 1 г
Угљени хидрати 74,2 г
од којих шећери 5,3 г
Влакно 6,7 г
Кухињска со 1,4 г
Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу
Блог